Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Katere bolezni lahko paraziti povzročajo in kako jih odstranimo
6 marca, 2019 linadmin

Katere bolezni lahko paraziti povzročajo in kako jih odstranimo

Posted in Paraziti, Zaper

Paraziti so majhni organizmi, ki vstopinjo v naše telo skozi telesne odprtine, rane in dihala. V njih iščejo zavetje ter hrano za svoje bivanje in razmnoževanje. Paraziti so nosilci bakterij, virusov in glivic. Onesnaževalni, hranitelji parazitov, prihajajo v naše telo z zrakom, preko hrane in pijače in preko proizvodov, ki jih dajemo na kožo. Bolj podrobno smo ta del o parazitih razdelali v drugem blog prispevku, ki si ga lahko najde na tej povezavi.

Paraziti nam škodujejo tako, da spremenijo kemične funkcije telesnih procesov, poškodujejo tkiva in odvzemajo hranila, nas zastrupijo s snovmi, ki jih izločajo v svojih procesih. Strupeni izločki parazitov povzročajo toksičnost tkiva, ki je eden glavnih vzrokov za bolezen. Kar 95% bolezni izvira iz prisotnosti parazitov in toksinov v telesu. Toksini so strupene snovi, ki spremenijo potek kemičnih reakcij v telesu, kar moti normalno delovanje celic.

Če je človek okužen s paraziti, ima lahko pogosto glavobole, izpuščaje, vročino, krče, mu je slabo, bruha, se ponoči poti, je lahko apatičen, depresiven, kronično utrujen, ima alergije na hrano, je neješč, anemičen, ima drisko, je razdražljiv, hiperaktiven, …

Preobremenjenost s paraziti se kaže kot kronično obolenje, izgorelost, utrujenost, gljivične infekcije, bolečine na različnih delih telesa ter migrene. Prav tako pa paraziti povzročajo tudi hujše bolezni kot so:

• Alzheimerjeva in Parkinsonova bolezen,

• multipla skleroza,

• avtizem,

• različne vrste raka (pogosto je našla jetrni metljaj),

• HIV,

• endometrioza (povzroča neplodnost in bolečine),

• Chronova bolezen (avtoimunska bolezen, pri kateri lastni imunski sistem napada gastrointestinalni trakt ter s tem povzroča kronično vnetje),

• Kaposijev sarkom (je tumor, ki ga povzroča humani herpesvirus 8 ob prisotnih drugih dejavnikov),

• imunosupresija (zaviranje normalnega delovanja imunskega sistema),

• oksidativni stres (prosti radikali),

• sladkorna bolezen (v trebušni slinavki metljaj Eurytrema),

• astma (v pljučih Ascaris-navadna zajedalska glista),

• artritis-bolečine v sklepih (krive so bakterije, ki prihajajo iz večjih parazitov-črvičkov (Ascaris, kaveljčaste gliste, Strongyloides, Trichinella – z vsemi temi so lahko poleg sklepov okuženi tudi možgani in mišice),

• prehladi (prisotnost mikotoksinov in alfatoksinov), bolečine v srcu (kriva je pasja parazitska glista) – če imate psa naj vsak dan dobi v hrano zelišča proti parazitom).

Kako odstranimo parazite iz telesa

Knjiga terapije CLARK našteva kar nekaj možnih protokolov, s katerimi se lahko znebimo parazitov. V splošnem se lahko proces razdeli na dva glavna dela in sicer preko zelišč, ter elektronski način. Zelo priporočljiva je uporaba obeh programov čiščenja hkrati, saj tako dobimo bolj učinkovite rezultate.

Prebavni sistem je osnova našega zdravja. Odstranjevanje parazitov iz črevesja in želodca je zato izjemnega pomena, ter dobra osnova za začetek čiščenja celotnega procesa. Zelišča, kot so kurkuma, lupine črnega oreha, cascara sagrada in divji origano, so ključna za čiščenje črevesja in priporočljiva za začetek zeliščnega protokola.

Druga polovica procesa čiščenja telesa zajema pa specifične naprave, ki zelo hitro in efektivno odstranjujejo patogene organizme v telesu. Te naprave, ki so frekvenčni generatorji, se imenujejo Zaper in se uporabljajo za izvedbo frekvenčne terapije. V podjetju IONEX ponujamo tudi zaper, o katerem si lahko preberete na tej povezavi.

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.