Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

IONEXAir (za vgradnjo)

Podjetje IONEX je specialist za čiščenje zraka z ionizacijo  se  in proizvajalec različnih vrst vrhunskih ionizatorjev zraka s  skoraj 30-letno tradicijo.

Ionizatorji zraka varujejo naše zdravje, saj nudijo čistejši in bolj zdrav zrak v notranjih prostorih.

IONEXAir je projekt, s katerim smo razvili ionizator zraka za vgradnjo v HVAC (ventilacijske, prezračevalne ali klimatske) sisteme ali naprave; v različne vrste prevoznih sredstev (tudi električnih) in vse vrste zgradb. Ta ionizator zraka izboljša kakovost zraka znotraj prevoznih sredstev in v notranjih prostorih, temeljito prečisti zrak in izboljša počutje ljudi, saj negativni ioni zmanjšujejo stres, izboljšajo fokus, delovno učinkovitost in povečujejo varnost v prometu, ker preprečujejo utrujenost, povečajo dotok kisika v možgane in izboljšajo koncentracijo voznika).

IONEXAir projekt je namenjen profesionalni rabi, in sicer v:

  • HVAC industriji (HVAC sistemi in HVAC oprema)
  • Avtomobilski industriji (za integracijo v HVAC sisteme za različna vozila – avtomobili, ladje, avtobusi, tovornjaki in letala, z namenom povečanja varnosti v transportu)
  • Gradbeni sektor (za inštalacijo v novih ali komercialnih zgradbah, pisarnah, hotelih, naseljih)
  • Zdravje & wellness (toplice, wellness, fitnes, hoteli, ambulante, klinike)

Da izveste več o posamični industriji, kliknite na primerno sliko.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.