Alergiki, vdihavajte negativne ione, da zmanjšate simptome alergij! Nudimo vam 20% popusta na vse izdelke!

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA
14 DNEVNO VRAČILO
2 LETI GARANCIJE
100% VAREN NAKUP
 

V zaprtih prostorih, kjer preživimo 80% svojega časa, se lahko zaščitimo pred okužbo s koronavirusom, tako da IONEX ionizatorje z unikatno ogljikovo ščetko postavimo v svoje bivalne in poslovne prostore, poslovne prostore, bolnišnice, vrtce, šole itd. na najvišji položaj in negativni ioni bodo padli zaradi gravitacije proti tlom in tako odstranili vse delce iz zraka. Ionizirani, se ne morejo več dvigati. Unikatna ogljikova ščetka je edina sposobna oddajati negativne ione brez nezdravega ozona in zato ljudem omogoča vdihavanje negativnih ionov neposredno ob njej. Ta postopek, imenovan ionska terapija, omogoča, da pride v vaše telo največja količina negativnih ionov, ki omogočajo številne zdravilne učinke. Potrditev raziskav zdravilnih učinkov negativnih ionov na telo je bila objavljena v knjigi Lorene Leonardos z naslovom: »Negativni ioni kot način zdravljenja, dokazi svetovnih znanstvenih inštitutov«.

Samo negativni ioni lahko odstranijo iz zraka nevarne koronaviruse in seveda tudi druge viruse, bakterije, mikrobe, glive, izpušne pline itd. Koronavirus je le ena oblika virusov in je, ioniziran, za vedno onemogočen v svojem škodljivem delovanju.

Če okuženi človek vstopi v ioniziran prostor, negativni ioni odstranijo njegove viruse iz zraka, preden lahko preskočijo na drugo osebo.

Zato v prostore namestite majhne in zelo učinkovite ionizatorje IONEX in korist zaradi njihovega zdravilnega učinka bo kmalu opazna. Več si oglejte na www.ionex-ionizers.com ali www.ionex.si in v knjigi.

sl_SISlovenščina