Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Ionska in masažna krtača za lepe lase, kot bi pravkar prišli iz salona
10 oktobra, 2018 linadmin

Ionska in masažna krtača za lepe lase, kot bi pravkar prišli iz salona

Posted in Nekategorizirano, Zdravi lasje

Imate tudi vi neukrotljive, živahne lase? Bi si jih radi na hitro zravnali ter lepo oblikovali ne da bi si pri tem poškodovati lase. Potem je ionska in masažna krtača prava rešitev za vas!

Kaj je ionska in masažna krtača za lase?

Ionska in masažna krtača za lase je pripomoček za česanje, ravnanje in oblikovanje neukrotljivih, živahnih las ne da bi jih pri tem poškodovali.  Negativni ioni z las odstranijo statično elektriko in izboljšajo njihovo fleksibilnost, hkrati pa prodirajo v vsak las in ga v celoti obdajo, s čimer zadržujejo vlago v laseh. Tako so lasje videti bolj vitalni in zdravi, z daljšim česanjem pa jih lahko tudi zravnate. Masažna funkcija bo razvajala vaše lasišče in poskrbela za dobro cirkulacijo krvi. Vaši lasje bodo tako videti lepši, lesketajoči in lepo padajoči.

Kaj so negativni ioni?

Negativni ioni so negativno nabiti delci (elektroni) v zraku, ki jih s prostim očesom ne vidimo. Premer negativnega iona je enako velik kot tisočinka premera delčka vodne pare. Negativni ioni so neobstojni, zato se vežejo na druge delce. Vežejo se predvsem na pozitivno nabite ione (kot so prah, statična elektrika, odmrle kožne celice).

Kako se uporablja ionska in masažna krtača za lase?

Če znate uporabljati krtačo za lase, potem znate uporabljati tudi ionsko in masažno krtačo za lase.

Ionska in masažna krtača za lase je popolnoma enostavna za uporabo in že ob prvem česanju boste opazili razliko. Le z enim pritiskom na gumb sprostite milijone aktivnih ionov. Negativni ioni bodo poskrbeli, da z las odstranijo statično elektriko in izboljšajo njihovo fleksibilnost, hkrati pa prodirajo v vsak las in ga v celoti obdajo, s čimer zadržujejo vlago v laseh in dajejo sijaj vašim lasem. Lasje bodo lahkotni, mehki, lesketajoči in lepo padajoči. Ob daljšem česanju lahko lase tudi zravnate. Lasje bodo videti bolj ravni predvsem pa zdravi.

Zakaj bodo vaši lasje videti predvsem zdravi?

Pomembno je poudariti, da ionska in masažna krtačo za lase ne deluje na podlagi gretja in las ne poškoduje tako, da si ne morete opeči rok in je popolnoma varna za uporabo. Poleg tega pa ionska in masažna krtača las ne bo termično obdelala in jih tako ne bomo dodatno izsušili kot pri likanju.

Na rezultate česanja z ionsko in masažno krtačo za lase prisega tudi priznana slovenska frizerka Katja Mahne. Pravi, da so lasje ob česanju z ionsko in masažno krtačo bolj ubogljivi ter jih je lažje oblikovati. Pogosto jo uporablja pri urejanju pričeske nastopajočim pred TV snemanji.

Zakaj ne bi imeli tudi vi vsak dan tako lepih, lesketajočih in lepo padajočih las, kot bi pravkar prišli iz frizerskega salona?

Kje lahko kupim ionsko in masažno krtačo za lase?

Ionska in masažna krtača za lase si lahko naročite kar preko spletne strani podjetja IONEX – https://www.ionex.si/shop/ionic-hairbrush/ Lahko pa se tudi osebno oglasite v naši poslovalnici na Slomškovi 25, 1000 Ljubljana in si jo v živo ogledate in tudi preizkusite.

Če imate kakršnokoli dodatno vprašanje nas lahko kontaktirate. Dosegljivi smo preko e-pošte: ionex@ionex.si ali preko telefonske številke: 040/191-313 ali 01/439 69 80.  Z veseljem vam bomo posredovali vse informacije o ionski in masažni krtači za lase.

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.