Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Dostava

Dostava

 • Koliko znašajo stroški pošiljanja?

  Stroški pošiljanja po Sloveniji se obračunavajo pavšalno; torej enak strošek ne glede na težo, kraj dostave ali količino. Dostava je v 1-2 dneh.

  Dostavljamo s kurirsko družbo DPD, strošek je 4,5€ (z vključenim DDV), možno plačilo le z gotovino. To opcijo si lahko izberete tudi če plačate z bančnimi karticami preko spleta in želite, da vam dostavi kurir.

  Lahko pa se odločite, da vaš paket, poslan preko DPD, prevzamete na bližnji pošti ali vam najbližjem bencinskem servisu Petrol d.d. (odvisno, s kom ima DPD v določenem kraju pogodbo).

  O tej možnosti ste obveščeni preko e-pošte, ko vas DPD obvesti, kdaj lahko pričakujete paket. V primeru, da se odločite za prevzem na bencinskem servisu Petrol d.d., vam bo ob prevzemu paketa Petrol d.d. od 01.04.2019 dalje zaračunal še provizijo 0,30 EUR (z DDV) za storitev vročanja in 0,85 EUR (z DDV) za obdelavo odkupnine (če je plačilo z gotovino ali kartico).

  Primer: naročili ste po povzetju in želite plačati s kartico, naknadno izberete, da boste paket prevzeli v na bencinskem servisu Petrol. Strošek pošiljanja bo znašal: 4,5€ + 0,30€ + 0,85€ = 5,65 EUR.

 • Kam pošiljate?

  Pošiljamo po celi Sloveniji in vseh državah.

  Za Slovenijo in nekatere države imamo sklenjeno pogodbo s kurirsko službo DPD, v ostale države pošiljamo s Pošto Slovenije in/ali DHL.

  Dostava poteka od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro, razen med prazniki in dela prostimi dnevi. V tem primeru je dostava naslednji delovni dan.

 • Kje je moj naročilo?

  Po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo, ki bo vsebovalo podatke o stanju vašega naročila. Ko je vaše naročilo odposlano, boste prejeli e-poštno ali SMS obvestilo s strani kurirske službe DPD, kdaj okvirno bo dostava in kam. V tej točki lahko kraj ali čas dostave še spreminjate z odgovorom na to SMS ali e-poštno sporočilo. Lahko pa tudi stopite v stik z našo ekipo za pomoč strankam, ki vam lahko poda informacijo glede vašega naročila.

 • Ali mi boste pri pošiljanju v druge države dodatno zaračunali carino in uvozne dajatve?

  Države EU

  Za vašo pošiljko se ne bodo zaračunale nobene dodatne dajatve (carine ali uvozne dajatve).

  Države izven EU

  Cene izdelkov ne vključujejo carinskih in uvoznih dajatev, ki se razlikujejo od države do države. Le-te krijete sami. Če zavrnete sprejem pošiljke, ki ste jo kupili, lahko kurir vrne predmete na IONEX d.o.o. V primeru, da se to zgodi, bi IONEX d.o.o. morda moral plačati kurirju glede dodatne stroške vrnitve, vključno s carinskimi in uvoznimi dajatvami, ki bi jih morali plačati vi. Te stroške vam bomo odšteli od zneska, ki vam ga je dolgujemo.

 • Kdaj lahko pričakujem dostavo?

  Dostave potekajo od ponedeljka do petka med 8. in 16:30 uro. O približnem času dostave boste obveščeni s strani dostavne družbe prek e-pošte ali SMS obvestila, če ste ju navedli ob svojem naročilu. Dostava ni mogoče samo med vikendi, prazniki in drugimi dela prostimi dnevi. Če se s kurirjem zgrešite, vam bo pustil obvestilo, da je neuspešno poskušal dostaviti paket in pustil svojo telefonsko številko, na katero ga kontaktirajte in povejte št. vašega paketa. Kurir vam lahko paket pusti tudi na bližnjem Petrolu ali pošti, kjer ga prevzamete s podatkom o številki vašega paketa, ki jo izveste v SMS/e-poštnem obvestilu.

  Ob težkih vremenskih razmerah in v prazničnem času lahko pride do manjših zamud pri dostavi, tako da vas prosimo za razumevanje.

 • Kako prevzamem moje naročilo/paket?

  Zavedamo se, da morda niste doma, da bi prevzeli paket; zato ga lahko prevzame v vašem imenu tudi katera druga oseba. Lahko pa se s kurirjem dogovorite, da vam pusti na bližnjem bencinskem servisu ali pošti.

  Upoštevajte, da so vaše želje glede dostave (npr. določena ura dostave) le želje in ni zagotovljeno, da bodo izvedene.

  Če vas med dostavo ni bilo doma, bo kurir pustil obvestilo s svojo kontaktno številko, da lahko javite, kdaj vam ustreza ponovna dostava ali pa paket preusmerite na bližnji bencinski servis Petrol ali pošto.

 • Ali pošiljate na poštno ležeče naslove?

  Žal pošiljke na poštno ležeče naslove niso mogoče.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.