Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

S pomočjo ionizatorja IONEX si lajšamo simptome KOPB bolezni
7 novembra, 2018 linadmin

S pomočjo ionizatorja IONEX si lajšamo simptome KOPB bolezni

Posted in Astma, Ionizacija

Kaj je KOPB?

KOPB – kronična obstruktivna pljučna bolezen je kronično obolenje dihal z zoženjem in zaporo v dihalnih poteh. Značilni so kratka sapa, kroničen kašelj ter povečano nastajanje sluzi in izpljunkov. Bolezen nastopi postopoma, je napredujoča in ni popolnoma ozdravljiva. Ni še dokazov, da bi lahko z zdravili upočasnili napredovanje bolezni ali jo celo pozdravili, vendar je bolnikom mogoče učinkovito pomagati in omiliti simptome − predvsem težko sapo − ki jih najbolj motijo v vsakdanjem življenju. V zelo naprednih stadijih KOPB bolnik živi z nenehnim občutkom dušenja in pomanjkanja zraka, zato je pomembno bolezen predvsem preprečevati.

Zakaj nastane?

KOPB najpogosteje nastane zaradi vdihanih delcev tobačnega dima. Redkeje nastane zaradi vdihavanja dima, ki nastane pri kurjenju, ter tudi drugih plinov. Dihalne poti se vnamejo (kronični bronhitis), kar se kaže s stalnim kašljem in izmečkom. Sčasoma pride tudi do okvare pljučnih mešičkov, ki propadajo in vodijo v prenapihnjenost pljuč (emfizem). To bolezen zato opišemo kot kronično (stalno) obstruktivno (ki zožuje) pljučno bolezen. Po prvih črkah jo na kratko imenujemo KOPB.

Simptomi KOPB

Najpogosteje pojavljeni simptomi pri pacientih s KOPB  so: kronična in napredna dispneja (težko dihanje), kašelj ter izloček iz pljuč. Poleg teh simptomov, ponavadi bolnika s KOPB pestijo tudi sistemske posledice bolezni, oziroma druge spremljajoče diagnoze, kot so srčno popuščanje, propadanje skeletnih mišic,, osteoporoza, depresija ipd.

Kako s pomočjo ionizatorja IONEX lajšamo simptome KOPB bolezni

S pomočjo ionizatorja IONEX, lahko učinkovito blažimo simptome KOPB. Za vse pljučne bolezni so negativni ioni izjemno dobrodošli, saj omogočajo vrsto ugodnosti v telesu in delujejo popolnoma brez stranskih učinkov. Kontraindikacij ni v nobenem primeru. Najpomembneje je, da negativni ioni zvišajo raven lastne obrambe telesa oz. imunskega sistema in s tem omogočajo, da se telo samo brani. Z vdihavanjem negativnih ionov ob ogljikovi ščetki, pridejo slednji prek pljučnih mešičkov v kri in znižajo raven histamina, ki ga sicer znižujete z inhalatorjem, obenem pa znižajo tudi raven stresnega hormona, ki vsako stane poslabša. Paket vseh dobrih učinkov na telo je boljše počutje in odprava simptomov.

Tudi Dr. Varga iz Univerze v Heidelbergu je objavil številna poročila, v katerih poudarja dobrodejni učinek negativnih ionov na organizem ter pri tem navaja, da slednji omogočajo izmenjavo plinov v pljučih, kar poveča absorbcijo kisika v krvi. Na ta način srce deluje gospodarneje, ob naporu utripa počasneje, krvni tlak pa se normalizira.

Več o vplivu negativnih ionov na telo brez stranskih učinkov si lahko preberete v knjigi, ki jo je napisala naša Lorena Leonardos z naslovom: ”Negativni ioni kot način zdravljenja – Dokazi svetovnih inštitutov”.

Za morebitna vprašanja nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo odgovorili.

Na spodnji povezavi si lahko tudi ogledate oddajo z dr. Mirjam Levstik Bravničar, ki pripoveduje o odzivu telesa na negativne ione.

 

 

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.