Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

IONEX kartica zvestobe
19 septembra, 2016 ionexsiadmin

IONEX kartica zvestobe

Posted in Nekategorizirano
Ionex kartica zvestobe

IONEX kartica zvestobe

V septembru 2016 smo v sodelovanju s podjetjem Cashback World (myWorld d.o.o., bivši Lyoness) uvedli IONEX kartico zvestobe.

Z našo brezplačno kartico zvestobe boste lahko imeli naslednje ugodnosti:

  • koristili boste popuste pri nakupih v naši trgovini,
  • bili upravičeni do (v našem primeru) 3% denarnega povračila (cashback) od vrednosti nakupa
  • hkrati zbirali nakupovalne točke (1.5 SP), ki jih boste lahko izkoristili za posebne raznovrstne ponudbe vseh partnerskih podjetij v skupnosti Cashback World.

IONEX kartica zvestobe

Z IONEX kartico zvestobe si lahko zagotovite dodatna denarna povračila (do 5% cashbacka) tudi pri drugih partnerskih podjetjih iz skupnosti Cashback World, kot so npr. Sportina, Spar, OMW, Müller, Merkur, Terme Olimia, Terme Ptuj, Terme Moravske Toplice, Thermana Laško, Humanic, Bata, ali spletnih trgovinah Kuponko.si, eBay, Aliexpress, itd.  Več partnerskih podjetij si lahko ogledate v letaku h kartici IONEX.

Sodeluje že več kot 50.000 partnerskih podjetij in v 47 državah po svetu.  Kartico dobite takoj ob nakupu, tako da se vam takoj tudi upošteva popust in 3% cashback (vračilo denarja). Zelo praktično – ena kartica zvestobe za več trgovin hkrati! Če pa ste naklonjeni tehnologiji, si lahko na vaš pametni telefon naložite Cashback World aplikacijo, kjer lahko shranite vašo cashback kartico, iščete partnerska podjetja v bližini in pregledate stanje na vašem Cashback računu.

O ponudbah boste redno obveščeni ali jih spremljate prek spletne strani.

Za dodatne informacije o kartici nas lahko pokličete na 040/19 13 13 ali na 01/439 69 80 ali pišite na ionex@ionex.si.

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.