Allergici, inalate ioni negativi per ridurre i sintomi delle allergie! Vi offriamo uno sconto del 20% su tutti i prodotti!

IONIZZATORI D'ARIA SLOVENI
RESTITUZIONE ENTRO 14 GIORNI
2 ANNI DI GARANZIA
ACQUISTO 100% SICURO
 

O nas

Od leta 1990

Naši začetki segajo v leto 1990. Spoznali smo, da v zraku naših življenjskih prostorov obstaja kronično neravnovesje med negativnimi in pozitivnimi ioni. Primanjkuje negativnih ionov, ki so pomembni za naše zdravje. Tako je naša druga družba IONEX, specializirana za ionizacijo zraka, ustanovljena leta 2002. Od zgodnjih začetkov intenzivno raziskovamo ionizacijo zraka, njene učinke na zdravje ljudi in razvijajo številne izdelke na tem področju, ki so prinesli številne spodbudne rezultate in veliko povratne informacije od zadovoljnih strank in bolnikov.

Lorena Leonardos, naša inovatorka in ustanoviteljica družbe IONEX, je želela najprej odstraniti cigaretni dim in vonj iz zraka. Ugotovila je, da imajo negativni ioni tudi ugodne učinke na koncentracijo, dihanje in alergije, zato se je lotila veliko raziskav in ugotovila, da so na tem področju izvedene številne znanstvene študije in da so negativni ioni dokazali, da olajšajo simptome alergije in astme.

Bila je prepričana, da je prišlo do izboljšanja teh rezultatov in je bila prav. Tehnologija zračnih ionizatorjev tistega časa je omogočila samo kratkotrajno vdihavanje negativnih ionov, ker so ionizatorji zraka povzročili škodljiv ozon kot stranski proizvod. Izumila in patentirala je posebej izdelano ogljikovo krtačo, ki oddaja največjo količino negativnega iona brez prisotnosti nevarnega ozona. Posledično se lahko negativno ionsko zdravljenje izvaja neomejeno, kar omogoča hitrejše in najpomembnejše trajne rezultate.

Zato je bila IONEX prva družba, ki je ponosno predstavila fantastične rezultate, kot je popolna odprava alergijskih in astmatičnih simptomov pri številnih bolnikih. Vsa odkritja in povratne informacije ozdravljenih pacientov in njihovih zdravnikov so bila objavljena v knjigi Negativni ioni kot metoda zdravljenja – Dokazi znanstvenih inštitutov po vsem svetu leta 2016.

Razvili smo veliko različnih modelov za uporabo v različnih okoljih in poseben model za integracijo v klimatizacijske sisteme, prezračevalne sisteme, avtomobile, sesalnike, kuhinje, kopalnice, … Zelo hitro in učinkovito se lahko prilagodimo potrebam kupcev. Smo sposobni in zainteresirani, da sodelujemo z drugimi industrijami, kot so avtomobilska in HVAC.

Dobili smo vsa potrebna potrdila in žige soglasja SIQ (CE, IEC, CB, EMC, LVD, ROHS), nemškega (TUV, GS) in Zavoda Republike Slovenije za varnost na delovnem mestu. Meritve emisij negativnih ionov, izvedene na Inštitutu Jožef Stefan, dokazujejo, da so ionizatorji zraka IONEX najmočnejši na trgu glede števila negativnih ionov.

Poleg ionizatorjev pa podjetje IONEX ponuja tudi druge, zdravju prijazne izdelke, kot so zaper (odstranjuje parazite), polaritetna zobna ščetka in ionska krtača za lase.

Dosežki & inovacije

Razvili smo veliko različnih rešitev, prilagojenih posebnim okoljem:

  • Najmočnejši in najmanjši ionizatorji zraka za bivalna in delovna okolja (modeli Potencial, IONEX, Sanozen in Primus), še posebej primerni za osebe z alergijami, astmo, hipertenzijo
  • Prenosni ionizator zraka IONEX za avtomobile (12V) in tovornjake (24V)
  • Razvili smo IONIZACIJSKO KOMORO za bolnike z alergijo in astmo. Negativna ionska terapija drastično zmanjša raven histamina, ki se pri teh boleznih poveča. Fantastične rezultate je mogoče doseči brez neželenih stranskih učinkov. Komora se uporablja tudi za terapije športnikov, da si lahko hitreje regenerirajo mišice, izboljšujejo imunski sistem in vitalnost za doseganje boljših rezultatov.
  • Model SAUNA je bil razvit za uporabo v vročem in vlažnem okolju, kot so zdravilišča, savne, wellness in rehabilitacijski centri.
  • AUDIO model je prilagojen za snemalne studie in koncertna prizorišča in je namenjen izboljšanju čistosti, jasnosti in barvitosti zvoka.
  • S sodelovanjem medicinskih inštitutov smo razvili ionizacijo za kisikove maske, ki se uporabljajo pri post-operativni rehabilitaciji srčnih bolnikov na sobnih kolesih.
  • Nedavno je bil razvit nov ionizacijski element za integracijo v klimatske, prezračevalne in čistilne naprave, da zrak prečisti in ga obogati z negativnimi ioni. Uporablja se lahko npr. v čistih sobah, laboratorijih, delovnih halah, skladiščih. Projekt IONEXAir je namenjen predvsem klimatski (HVAC) in avtomobilski industriji. Projekt IONEXAir je pred kratkim podprla tudi Evropska unija, saj je prejel sredstva iz programa Horizon 2020 za raziskave in inovacije [SMEInstrument Phase 1][Euratom research and training programme 2014-2018] s pogodbo št. 809132.

”This project has received funding from the [European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme][Euratom research and training programme 2014-2018] under grant agreement No. 809132.”

EU emblem - IONEXAir

Certifikati

Naši kakovostni produkti so skladni z vsemi pomembnimi standardi in atesti.

Certification badges

Lorena Leonardos

Lorena Leonardos Ionex

Lorena Leonardos je bila leta 2005 nominirana za podjetnico leta in dosegla srebrno regijsko nagrado za inovacije v letu 2014.

it_ITItaliano