Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENAČKI IONIZATORI ZRAKA

14-DNEVNO POVRATNO RAZDOBLJE

2 GODINE GARANCIJE

100% SIGRUNA KUPNJA

VIDEO

Zgodba uspeha

Video prezentacija o uspehu IONEXAir projekta in ionizatorjih.

Prof. Oxford o virusih in ionizaciji prostora

Vpliv negativnih ionov na viruse. Raziskava dr. John Oxforda.

Oddaja DAN na Planet TV z Loreno Leonardos

Poleg tega, da negativni ioni iz ionizatorja zraka IONEX očistijo zrak do 99,98%, istočasno tudi ugodno vplivajo na zdravje.

Animacija čiščenja zraka z ioni

Kratka animacija delovanja negativnih ionov pri čiščenju zraka. V principu gre za to, da se negativni ioni oprimejo pozitivnih ionov/delcev in jih “prisilijo”, da padejo na tla od koder se ne morejo ponovno dvigniti.

Zdravnica svetuje alergikom

Dr. Mirjam Levstik Bravničar, dr. med., razlaga, zakaj je pomembno, da v krvi znižamo raven histamina, ki je povišan pri alergikih in astmatikih, ter raven serotonina, ki je stresni hormon.

Oddaja DAN na Planet TV z Loreno Leonardos 2

Zrak na prometni mestni ulici je lahko čistejši od zraka v dnevni sobi. Če opazite, da v prostoru postanete utrujeni, zaspani in brez koncentracije, je za to kriv slab zrak.

Zdravnica svetuje astmatikom

Dr. Mirjam Levstik Bravničar, dr. med., navaja svoje ugotovitve glede izboljšanega stanja alergikov in astmatikov z uporabo negativnih ionov iz IONEX ionizatorja.

Koristi ionizatorjev IONEX

Iz zraka odstranjujejo onesnaževalce, ki bi jih sicer ves čas vdihavali, kot so na primer prah, vonjave, alergeni, bakterije, virusi, dim, izpušni plini, saje, kemikalije in drugih podmikrometrskih delci. S tem znatno izboljšajo vaše zdravje in dobro počutje.

English

Web kolačići

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje stranice i zabilježili posjete stranici. Pristajanjem dopuštate nam upotrebu kolačića.