Vaša košarica je prazna.
×
Vaša košarica je prazna.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Vlažilnik zraka ni ionizator!
25 maja, 2022 linadmin

Vlažilnik zraka ni ionizator!

Objavljeno v Ionizacija, Nekategorizirano

Danes vam predstavljamo razliko med ionizatorjem in vlažilnikom. Najprej mora biti jasno, da vlažilnik ni ionizator, čeprav ga nekateri prodajalci zaradi lažje prodaje ponujajo kot ionizator in s tem zavajajo kupca.

 

Četudi nekateri uvozniki ponujajo vlažilnik, ki ima celo nek gumbek za ionizacijo, preskus z ionoskopom in z merilcem negativnih ionov ne pokaže nobenih ionov. Bodite pozorni na element, ki oddaja negativne ione. Ta mora biti viden na površini, sicer se ioni uničijo na poti do izhoda, predvsem pa naj bo vidna ogljikova ščetka, ki oddaja izključno negativne ione brez ozona, namesto kovinske igle, ki sčasoma reagira z vlago iz zraka in oddaja zdravju škodljivi ozon.

 

Torej, vlažilnik ne oddaja negativnih ionov (-O),  temveč le vodno paro (molekula vode H2O), ali pa z membrano spremeni vodo v meglico, ki ni nič drugega kot le voda – ta nima niti sposobnosti čiščenja, niti zdravilnega učinka na telo, kakršnega imajo negativni ioni.

 

Je pa zagotovo vlaga iz vlažilnika odličen hranitelj bakterij in virusov in, če že slučajno imate vlažilnik v prostoru, morate nujno dodati tudi pravi ionizator, da jih odstrani iz zraka. Povratne informacije kupcev namreč potrjujejo, da se je prehlad še prej pojavil ob uporabi vlažilnika.

 

Če pa postavite v prostor samo ionizator, bo zrak čist in svež, vlažilnik ne bo potreben, ker bodo negativni ioni iz zraka odstranili ves prah, zaradi katerega občutite postan, zatohel in suh zrak. Negativni ioni bodo obogatili osiromašen, postan zrak in obenem odstranili vse podmikrometrske delce saj, izpušnih plinov, virusov, bakterij, vonjav, iztrebkov pršic ter vas preventivno zavarovali pred infekcijami. Zapomnite si – le negativni ioni so sposobni odstraniti umazanijo iz zraka, kajti na svetu ni filtrov, ki bi lahko zadržali tako majhne delce (0,01 mikrometra).

 

Privoščite si slovenski ionizator IONEX, ki je najboljši na trgu, ker oddaja največjo količino negativnih ionov iz ogljikove ščetke brez zdravju škodljivega ozona, je majhen, prenosljiv in popolnoma tih.

 

 

 

Comments (0)

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

*

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.