Allergiques, respirez des ions négatifs pour réduire les symptômes d'allergie ! Nous vous offrons une réduction de 20 % sur tous les produits !

IONISEURS D'AIR SLOVÈNES
RETOUR SOUS 14 JOURS
GARANTIE DE 2 ANS
ACHAT 100% SÉCURISÉ
 

Priporočila uporabnikov

V nadaljevanju so objavljeni povzetki pisem uporabnikov. Originale hranimo na sedežu podjetja IONEX d. o. o.

Ionizatorji podjetja Ionex nam služijo doma in v službi preko deset let. Z njimi sem zelo zadovoljen, saj imamo boljše počutje in zdravje. Leta 2018 sem začel uporabljati še avtomobiljski ionizator, ko smo trije poleti dalj časa z avtom potovali po Španiji in Portugalski. Opravili smo skoraj 11.000km s stalno prižganim ionizatorjem pri preko 30° toplote brez vključene klime. Rezultati so bili za izredni: Potrebovali smo vsaj 2-3 ure manj spanja; nikoli nismo bili utrujeni – tudi po 6-ih do 16-ih urah vožnje; ves čas smo bili pripravljeni za aktivnost – veliko je bilo spontanih novih predlogov; vedno smo kreativno sodelovali – brez enega konflikta; vedno smo bili dobre volje – vsak dan smo se nasmejali na svoj račun. In ekipa je bila soglasna – ionizator je zelo pripomogel k odličnem popotovanju.

 

Janko Lah, Junij 2019

Krvavenje dlesni se mi je po uporabi IONEX-zobne-ščetke ustavilo v celoti, zmanjšala se mi je tudi majavost zob in to brez uporabe kakšnih dodatnih zdravil. Zobni kamen se mi je občutno zmanjšal, kar je potrdil tudi zobni tehnik, ki je preverjal stanje zobnega kamna na mojem protetičnem vložku. Tudi moja zobozdravnica je potrdila, da nimam več zobnega kamna, čeprav si ga nisem očistil pri zobozdravniku. Z IONEX-
zobno-ščetko sem zelo zadovoljen in jo priporočam vsem mojim prijateljem, še posebej tistim, ki imajo težave z zobmi.

 

Branko Leskovec iz Vrhnike, 2012

Simfonija dobrega počutja in užitka se polasti naših teles, ko mali prijatelj IONEX ustvari mikroklimo, nabito z negativnimi ioni. Počutimo se kot po nevihti, izzvenijo številne nelagodnosti, ki nas tarejo, predvsem pa smo po delovanju malega ionizatorja bolj sproščeni, umirjeni in polni elana. Potrditev ugodnega delovanja na organizem temelji na številnih pozitivnih izkušnjah, ki trajajo že desetletja. O uporabi ionizatorja se ne odločamo samo v trenutkih nemoči uradne medicine. V veliko pomoč je že pri polnem zdravju, saj zdravniki venomer priporočamo, da se bo marsikatera zdravstvena težava omilila ali izzvenela, če se bomo lahko izognili stresu. Da so raziskave vpliva koristnih negativnih ionov na telo pozitivne, je najbolje, da se prepričate sami. Pomembno je, da pridete do dobrih rezultatov brez stranskih učinkov, saj ionizacija omogoča izboljšanje življenjskih pogojev. Če smo ioniziranemu zraku izpostavljeni dalj časa, povzroči izboljšanje z dolgotrajnim učinkom. Negativni ioni so naravni antidepresiv in so v pomoč pri nespečnosti. Ob prebiranju te knjige ne sme izostati pohvala za izjemen trud, ki ga je avtorica vložila v prikaz in seznanjanje s terapijo, preventivo in higieno okolja z nadvse koristnimi negativnimi ioni. Morda bodo preizkušene koristi ionizacije marsikoga vzpodbudile, da se bo odločil za podoben korak in zaživel v prijateljstvu in simbiozi s prijaznim prijateljem ionizatorjem IONEX. Moje izkušnje potrjujejo prej navedena dejstva.

Dr. Mirjam Levstik Bravničar, dr. medicine, September 2015

Ionizator IONEX uporabljam dva meseca. Imela sem težave z alergijo na travo in pršico. Verjeli ali ne, že nekajkrat sem grabila travo in seno ter čakala, kdaj bodo nastopile težave z alergijo. Ni jih bilo, moja alergija je izginila. Je pa res, da sem večkrat na dan vdihavala negativne ione.

Janja Grabner, 16. Junij 2015

Sem upokojena zdravnica, onkološka kirurginja. Že od otroštva so me pestile zelo pogoste okužbe tako z bakterijami kot tudi virusi. Razlog za to je bila motnja belih krvničk (limfocitov T in B), zaradi česar sem imela zelo oslabljen imunski odgovor organizma na okužbe. Z leti so se tovrstne težave samo stopnjevale. Po upokojitvi so se razlogom za slabost imunskega sistema pridružile še posledice večjih operativnih posegov. Mučile so me tudi alergije na različna zdravila in alergene v okolju. Odločila sem se, da poskusim, ali mi bo za zmanjšanje mojih težav v pomoč ionizator IONEX. Po redni uporabi je okužb manj, manj je tudi alergijskih napadov, opazila pa sem tudi, da ta ionizator zelo hitro odpravlja neugodne vonjave v prostoru. Moja dosedanja opažanja govorijo v prid zmanjševanju okužb in alergij.

Marija Auersperg, 18. Marec 2015

/…/ Zelo sem zadovoljna z vašim ionizatorjem IONEX, saj mi ni treba več jemati zdravil proti alergijam. Pa tudi kihanja ni več. /…/

Cvetka Adanič, 22. November 2013

Pred leti sem imela različne težave, bila sem ves čas izčrpana, razbijalo mi je srce, imela sem visok krvni tlak, boleče mišice in nenehne težave z apetitom. Ugotovili so nepravilno delovanje ščitnice. Zdravnik mi je priporočal uživanje sintetičnih hormonov. Ker sem imela s hormoni precej slabe izkušnje v preteklosti, se za to terapijo nisem odločila. Ko sem v neki reviji prebrala, da negativni ioni uravnavajo delovanje ščitnice, sem nabavila ionizator IONEX, moji problemi so sedaj že preteklost. Zelo sem zadovoljna z njim in ga nosim s sabo, kadar grem v toplice in na pot.

Vida Mikolič, Oktober 2013

Za darilo sem prejela vaš ionizator IONEX in ga uporabljam 24 ur na dan. Od njegove uporabe naprej sem zaznala, da se je moje vsakodnevno počutje izboljšalo, bolj sem zbrana, lažje oz. z večjo energijo opravljam vsakodnevna opravila. Ponoči tudi boljše spim. Občasno sem ionizator uporabljala tudi pri bolnem, sedaj že pokojnem očetu, ker je nepokretno ležal. Opazila sem, da oče boljše spi, predvsem pa lažje in čisteje diha. V tem času se tudi ni okužil oz. ni dobil nobene bakterije ali virusa, kar pa se je na žalost kasneje pripetilo v bolnici. Zato bi toplo priporočala uporabo ionizatorjev tudi v bolnicah, domovih za ostarele ter ostalih objektih in inštitucijah, kjer se zadržuje večje število bolnih, kot tudi zdravih oseb.

Milica Pavček, 23. April 2010

Pred dvema letoma sem kupila ionizatorje družinama mojih otrok -moje hčere in sina. Ker ima vnukinja alergijo na prah in pršice, sem jim svetovala, naj vdihava negativne ione ob ogljikovi ščetki. Učinek je bil opazen čez pol leta, ni imela več polnega nosu in pekočih oči. Sama pa sem si z rednim vdihavanjem negativnih ionov po enem letu znižala krvni tlak.

Ida Ravdar, Maj 2010

Moja hči je alergična na prah, zato sem se pred dvema letoma odločila za nakup ionizatorja IONEX. Že prvi teden sem bila ugodno presenečena, zrak je bil v vseh prostorih čist in svež. Upoštevala sem nasvet proizvajalca, zato je moja hči vdihavala negativne ione ob ionizatorju. Čez določen čas je bil problem z zamašenim nosom odstranjen, njeno spanje je bolj mirno.

Marjana Strmičnik, 5. September 2009

Že dolga leta sem uporabnih klimatskih naprav, saj sem bil na delovnem mestu v tujini ves čas vezan le na dotok zraka iz klimatske naprave. Moje zdravje se je občutno poslabšalo, redno sem bil prehlajen, kljub temu, da sem užival vitamine in se ukvarjal s fitnesom. V Sloveniji sem opazil članek o ionizatorju IONEX in ga nabavil. Ker sem alergičen na pršice, sem vdihaval negativne ione in moje zdravje se je občutno izboljšalo. Tudi kolegi v službi so opazili, da se v moji ionizirani pisarni bolje počutijo kot v svojih, ne da bi jim karkoli razlagal o ionizaciji. Ionizator redno nosim s seboj v hotele, ko grem na počitnice ali poslovne poti. Od tedaj je moje zdravje popolnoma stabilno.

Tadej, Ljubljana, 14. Julij 2010

Sem alergik, vendar mi pravega vzroka alergije še vedno niso natančno določili. Najbolj sem bila občutljiva na hišni prah in cvetni prah. Pred enim letom sem se odločila za nakup ionizatorja IONEX in sem bila že prvi teden ugodno presenečena. Zrak v prostorih je bil čist, vdihavala sem negativne ione pri ogljikovi ščetki in mojih težav je bilo kmalu konec.

Milena Planinšek, 21. April 2008

Imela sem večne težave s kašljem in zamašenim nosom, ker sem alergična na prah. Priporočali so mi, naj vdihavam negativne ione ob ogljikovi ščetki ionizatroja IONEX in to sem tudi storila. Vdihavala sem ves dan po malem. Že v enem dnevu in pol se mi je odprl nos. Končno sem po nekaj letih spet spala z zaprtimi usti in se dodobra naspala. Tudi kašelj je prenehal. Sedaj ga že dve leti redno nosim s seboj v službo in nimam več nobenih težav.

Stanka Prašnikar, Avgust 2008

Sem alergična na prah in pršice in pogosto nisem mogla zaspati zaradi mučnega kašlja. Po uporabi ionizatorja IONEX pa se mi je kašelj ne pojavlja več. Najpomembnejše pa je dejstvo, da se mi je že po nekaj dneh po nakupu (ne da bi sploh vedela za to) zmanjšal krvni tlak od običajnih 160/90-170/95 na povprečje 135/85 in to ob enaki dozi istega zdravila. Ker nisem zaupala lastnemu merilniku, sem preverila meritev krvnega tlaka pri svojem zdravniku, ki je ugotovil enak rezultat.
Ionizator pa zelo ugodno vpliva tudi na kožo. Na podlakti sem si nehote opraskala bradavico in na tem mestu se je pojavila bela lisa. Naročila sem pregled pri dermatologu, hkrati pa vsak večer nastavila roko pod ogljikovo ščetko ionizatorja. Lisa je v nekaj dneh izginila in se po dveh letih ni več pojavila.

Dana Kavšček, 30. Marec 2007

Kupila sem ionizator IONEX, ker sem bolna na pljučih in astmatik. Sem zelo zadovoljna z njim, zato bi ga priporočala starejšim osebam, posebej pa tistim, ki imajo težave s pljuči, malim otrokom in nosečnicam.

Erna Slamič, 30. Maj 2007

Pred dvema mesecema sem pri vas nabavila ionizator in zdaj že lahko z gotovostjo ugotavljam, da je bila moja odločitev pravilna. V vseh prostorih imam čudovit zrak, občutno pa se izboljšuje tudi moja težava, ki mi jo povzroča kronično suha nosna sluznica…

Sonja Trobec, 23. Januar 2006

Za nakup ionizatorja smo se odločili, ker nas je motil prah, predvsem v otroški sobi. Po nekaj dneh uporabe smo opazili, da se prah ni več dvigoval, ampak je obležal na površinah in ga je bilo veliko lažje odstraniti. Priporočamo ga predvsem družinam z majhnimi otroki in vsem, ki želijo narediti nekaj več za ohranitev svojega zdravja.

Družina Kunaver, November 2006

Ionizator uporabljamo doma že vrsto let v dnevni sobi, spalnici in v avtomobilu. Povedati moram, da so ionizatorji postali nepogrešljivi v naši družini. Vsem, ki imate različne težave med vožnjo v avtomobilu priporočam, naj si nabavijo ionizator za v avto. Ionizator za dnevno sobo ali spalnico pa močno priporočam astmatikom.

Rado Ambrož, Januar 2005

Moram vam sporočiti, da vaš ionizator deluje super in da sem alergijo, ki me je prej zelo mučila, skoraj že čisto obvladal s pomočjo vašega ionizatorja. Kupil sem ga pred enim letom, sedaj pa skoraj nikoli več ne rabim zdravil za alergijo, pa tudi ponoči dobro spim.

Rado Kladnik, 21. Avgust 2005

/…/ v moji družini smo vsi zadovoljni z ionizatorjem in se resnično zelo dobro počutimo. Še posebej pa sem vesel po zadnjem zdravniškem pregledu. Alergološki izvidi kože in dihal so odlični /…/

Metod Zupančič, 19. November 2005

….Po upokojitvi sem nenadoma začel pokašljevati. Kašlja se ni dalo odpraviti ne s čaji, ne z večjimi odmerki vitaminov in tudi ne s preudarnim prehranjevanjem. Stanovanje sem opremil z vašim ionizatorjem. Učinki so bili takoj opazni. Že po nekaj dneh je bil v prostoru čistejši zrak, prahu skoraj ni bilo več, izginile so tudi vonjave in presenetljivo, celo vonj po plesnobi, ki se ga ni dalo odpraviti na noben drug način. Po nekaj dneh se je začel umirjati tudi kašelj. Po dveh mesecih ga ni bilo več.

Dr. Srečko Bergant, 26. Marec 2002

Imela sem težave z dihanjem, nisem mogla dihati skozi nos, ker je bil vedno zamašen. Težave so se začele s septembrom in so trajale različno dolgo, včasih sem vse leto preživela ob tabletah. Potem ko sem začela uporabljati vaš ionizator, so težave začele počasi izginjati in naslednje leto se niso več pojavile. Danes imam ionizator v kuhinji, dnevni sobi in spalnici. Splača se, saj resnično nimam več težav z dihanjem.

Maruša Hafner, Maj 2002

Stanujemo v centru mesta in pod nami je restavracija. Ne glede na to, ali so okna odprta ali ne, vedno pride v naše stanovanje vonj po hrani, moti me predvsem vonj po čebuli. Poskušala sem z raznimi osvežilnimi vonjavami, pa ni pomagalo. Po uporabi ionizatorja IONEX so neprijetne vonjave izginile. Ugotovila sem tudi, da že dve leti sploh nisem bila prehlajena, čeprav sem pred tem vsako leto prebolevala gripo.

Sanda iz Ljubljane, April 2002

Pred leti sem imela napade tesnobe, ki niso izginili po več dni. Moje spanje je bilo zelo slabo, večkrat sem se zbujala. Nikakor nisem želela poseči po tabletah, da ne bi postala odvisna. Potem sem brala, da negativni ioni odpravljajo težave z nervozo in omogočajo boljše počutje. Takoj sem nabavila vaš ionizator in ga imela pogostokrat ob sebi, redno tudi med spanjem. Naj vam povem, da je od takrat moje spanje čudovito, le redkokdaj se še zbujam sredi noči in tudi tesnoba je kar izginila.

Nada iz Ljubljane, 15. Januar 2001

fr_FRFrançais