Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Preženite prehlad, infekcije, bronhitis z ionizatorjem zraka Ionex
28 oktobra, 2016 ionexsiadmin

Preženite prehlad, infekcije, bronhitis z ionizatorjem zraka Ionex

Posted in Ionizacija
Moški prehlad

Se zavedate, da se lahko sami ubranite pred zimskimi infekcijami? Preprosto: v svojem stanovanju in v poslovnem prostoru vklopite ionizator IONEX, ki bo z negativnimi ioni odstranil vse bakterije in viruse iz zraka in sto odstotno očistil tudi ostalo nesnago, ki jo nevede ves čas vdihavate. Žal so med temi delci tudi podmikrometrski rakotvorni izpušni plini, konstantno se nabirajo v pljučih in povzročajo številne bolezni. Zato so negativni ioni iz ionizatorja IONEX zares dobrodošli, kajti ko odstranijo to nesnago na tla, se slednja ne more več dvigniti, ker je zionizirana in smo se je za vedno znebili.

Fakulteta za biologijo in zdravje ljudi v Surreyju je preučevala učinke ioniziranja pri tisoč osebah, ki so v daljšem obdobju uporabljale ionizator. Rezultati prikazujejo izboljšano stanje pri vseh respiratornih in bronhialnih boleznih. Dr. Palti ugotovil, da velika količina pozitivnih ionov (nesnage) povzroča bronhialne krče pri otrocih, medtem ko jih negativni ioni zmanjšujejo in celo v celoti odpravljajo. Na splošno se otroci presenetljivo hitro odzovejo na ionizirano ozračje. Veliko je poročil o otroškem prehladu in bronhitisu, ozdravljenem po eni sami noči ob ionizatorju. Odzivanje starejših oseb je počasnejše, vendar obstajajo primeri ozdravljenja po samo eni ali dveh nočeh uporabe ionizatorja. Dr. A. P. Wehner je v ZDA razvil t. i. aerosolno elektroterapijo z ionizatorjem, ki se uspešno uporablja pri zdravljenju številnih obolenj – bronhitisa, astme, prehladov in alergij.

V Sloveniji so s t. i. ionsko terapijo ozdravljeni ljudje z bronhitisom, prehladnimi infekcijami, astmo, različnimi alergijami in visokim krvnim tlakom. Ionska terapija priporoča vdihavanje negativnih ionov neposredno ob ogljikovi ščetki ionizatorja IONEX. Večkratno ponavljanje tega postopka npr. zvečer pri gledanju TV programa ali branju omogoča odlične rezultate. Negativni ioni delujejo popolnoma brez stranskih učinkov in poleg številnih drugih ugodnih vplivov v telesu izboljšajo lastno obrambo telesa in nam omogočajo, da ostanemo zdravi. To pa je največ vredno.

Ionizator IONEX je edini na trgu, ki oddaja največje število negativnih ionov iz unikatne ogljikove ščetke brez prisotnosti ozona, zato jih lahko mirno vdihavate neposredno ob njej. Uvoženi ionizatorji oddajajo negativne ione iz kovinske igle – slednje pa reagirajo z vlago v zraku in rezultat je zdravju škodljivi ozon.

Vzemite ionizator IONEX v roke. Sami se prepričajte, kako majhen je, lahek, tih in kako prijetno se boste počutili ob vdihavanju negativnih ionov ob unikatni ogljikovi ščetki. Zakaj se pojavi tako prijetno počutje? Ker negativni ioni znižajo raven stresnega hormona, ki je znan kot tihi ubijalec in je povzročitelj številnih bolezni. Več kot jasno je, da si boste z uporabo ionizatorja IONEX izboljšali kakovost bivanja in zdravja.

Pokličite na 040 19 13 13  ali 01 439 69 80 in ga že jutri imejte v svojih bivalnih in delovnih prostorih. Proizvajalec IONEX d.o.o., Slomškova 25, Ljubljana, vam ga s kurirsko službo dostavi v enem dnevu na dom ali v podjetje. Razmislite tudi o koristnem darilu, s katerim v obliki ionizatorja IONEX poklonite zdravje vsej družini ali sodelavcem in zaposlenim.

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.