Alergiki, vdihavajte negativne ione, da zmanjšate simptome alergij! Nudimo vam 20% popusta na vse izdelke!

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA
14 DNEVNO VRAČILO
2 LETI GARANCIJE
100% VAREN NAKUP
 

Tudi vi trpite zaradi alergij? Negativni ioni iz ionizatorja zraka IONEX so odlično sredstvo zoper najrazličnejše alergije, saj močno znižajo raven povišanega histamina, ki je lahko posredni vzrok za te bolezni. IONEX je eden redkih ionizatorjev, pri katerem lahko brez skrbi vdihavate negativne ione neposredno ob ogljikovi ščetki, saj ta ne proizvaja škodljivega ozona. Ko pridejo negativni ioni prek pljučnih mešičkov v kri, znižajo histamin in stresni hormon po naravni poti brez stranskih učinkov, obenem pa izboljšajo imunski sistem organizma. S tem postopkom odstranite simptome – zamašen nos, pekoče oči, kašelj, itd. Neprijetnosti, ki jih povzročajo alergije se tako zmanjšajo.

Negativni ioni pomagajo zoper alergije in astmo

Raziskava, ki jo je opravil dr. Alan Mortlock iz avstralske univerze v Canberri, je dokazala, da negativni ioni pomagajo alergikom in astmatikom. Ljudje, ki trpijo zaradi rinitisov (simptomi senenega nahoda) čez celo leto, v bližini ionizatorjev zraka že po desetih minutah čutijo odmašen nos. Pacienti, pri katerih se pojavljajo simptomi v hujših oblikah, potrebujejo nočno zdravljenje, ki traja vsaj štiri mesece. Priporoča se uporaba ionizatorja zraka, nameščenega poleg postelje, od novembra dalje, da bi preprečil pojav simptomov v mesecu maju. Delovanje ionizatorja zraka je bistvenega pomena za preventivo pri nastajanju presežnega histamina.

Blaženje ali celo ozdravitev simptomov alergij in astme

Za alergije je značilna povišana raven histamina v krvi, medtem ko lahko negativni ioni na naraven način zmanjšajo njegovo prisotnost v krvi in s tem povezane spremljajoče učinke. Ob izvedenih znanstvenih raziskavah se je po desetih minutah negativnega ioniziranja nivo histamina zmanjšal za 30 % v krvi, za 42,5 % v plazmi, za 42,7 % v eritrocitih in za 72,3 % v trombocitih. Postopek pri astmi, alergiji in bronhitisu je enak. Pri majhnih otrocih simptomi izginejo v prvem tednu, pri osebah, ki za tem trpijo dlje časa, pa je potrebnih 5 do 6 mesecev, vendar se nato pogosto zgodi, da se simptomi ne pojavijo več. Po neki ameriški raziskavi so pacienti, starejši od 80 let, ozdraveli po tridesetih in več letih prenašanja simptomov.

Vdihavanje negativnih ionov ob ogljikovi ščetki ionizatorja zraka IONEX

Slovenski proizvajalec ionizatorjev IONEX je s svojo tako imenovano Leonardos metodo naredil še korak dlje – uporabnikom je omogočil vdihavanje negativnih ionov neposredno ob ogljikovi ščetki, s čimer se znatno povečajo učinki in lahko pride celo do popolne odprave simptomov in ozdravitve omenjenih bolezni že po enem letu uporabe ionizatorja zraka.

Pomembno je poudariti, da pri tej metodi zdravljenja ni nobenih stranskih učinkov, kot na primer pri konzumiranju tablet ali pršil, in ogljikova ščetka je edina, ki oddaja negativne ione brez škodljivega ozona. Vdihavati je potrebno vsak dan, najbolje po 2-3 ure na dan na primer zvečer ob gledanju TV programa, branju ali učenju. Čez noč je potrebno imeti ionizator pri postelji. Ko pridejo negativni ioni prek pljučnih mešičkov v kri, znižajo raven histamina, regulirajo tlak in utrip, izboljšajo obrambo telesa, znižajo raven stresnega hormona, uravnavajo delovanje ščitnice, izboljšajo koncentracijo in produktivnost, kar je še posebno zaželeno v poslu in pri učenju.

sl_SISlovenščina