Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

⚠️Odprta naročila/otvorene narudžbe⚠️

Cenjene stranke,

ta stran je namenjena za vse kupce, ki so v novembru naročili naše izdelke. pa do sedaj še niso prejeli nobenega obvestila o spremembi statusa naročila ali številke za sledenje.

Vsako leto jeseni se nam poveča povpraševanje po ionizatorjih zaradi prehladov, proti koncu leta pa še posebej zaradi priložnosti, da se pokloni ionizatorje za darila. Letos se je povpraševanje po ionizatorjih povečalo tudi zaradi virusa Covid-19, ki so ga po navedbah prof. Oxforda iz Londona sposobni uničiti samo negativni ioni. Vsem bo naročilo obdelano in boste o statusu naročila obveščeni v naslednjih dneh.

Zgoraj omenjeni video dr. Oxorda si lahko ogledate na sledeči povezavi:

Hvala za potrpežljivost, ter za zaupanje v nas in naše izdelke. Na vaša sporočila bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Hvala in ostanite zdravi,

Ekipa IONEX

_________________________________________________________________

Poštovani kupci,

ova web stranica je namijenjena onim kupcima, koji su naručili naše proizvode u Novembru, pa još nisu dobili nikakvu obavijest o promjeni statusa narudžbe ili broja za praćenje.

Svake jeseni se naša potražnja za ionizatorima poveća zbog prehlada, a još posebno se poveća krajem godine, kad se kupuju darovi. Ove godine se je potraga za ionizatore i još više povećala zbog virusa Covid-19 kojeg so, prema riječima prof. Londonski Oxford, sposobni uništiti samo negativni ioni. Sve narudžbe ćemo obraditi, a sljedećih dana ćemo vas obavijestiti o statusu narudžbe.

Video dr. Oxforda si možete pogledati na donjem linku:

Zahvaljujemo na strpljenju i općenito na povjerenju u nas i naše proizvode. Sve poruke i pozive ćemo vratiti štoprije moguće.

Hvala i budite zdravi,

IONEX tim

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.