Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENAČKI IONIZATORI ZRAKA

14-DNEVNO POVRATNO RAZDOBLJE

2 GODINE GARANCIJE

100% SIGRUNA KUPNJA

Ionska terapija je dokazano učinkovita rešitev za astmatike, alergike in hipertonike
ožujak 31, 2016 ionexsiadmin

Ionska terapija je dokazano učinkovita rešitev za astmatike, alergike in hipertonike

Posted in Alergije

Če vas mučijo astma, različne alergije, povišan pritisk ali spomladanska utrujenost, obstaja dokazano učinkovita rešitev! Pomaga vam ionizator zraka IONEX, ki v primerjavi s konkurenčnimi izdelki proizvaja ogromno količino negativnih ionov. V zaprtih bivalnih prostorih, kjer preživimo največ časa, je porušeno ravnovesje med pozitivnimi in negativnimi ioni v zraku. Primanjkljaj negativnih ionov močno vpliva na naše počutje, kar opazimo kot utrujenost, zaspanost, počasnejše razmišljanje in slabšo koncentracijo. Po meritvah se je izkazalo, da je negativnih ionov v zaprtih prostorih le od 20 do 50 na kubični centimeter, medtem ko jih je v naravi v primerljivi enoti 2000. Zračenje ne pomaga veliko, saj je v mestih negativnih ionov komaj 100 na kubični centimeter, zato jih je treba dodajati umetno. Temu so namenjene naprave – ionizatorji zraka, ki jih v svetu uporabljajo že vsaj trideset let.

Zakaj potrebujemo negativne ione?

V vsakem litru zraka lebdijo milijoni delcev, majhnih kot bakterije in virusi, ki prav tako povzročajo obolenja in celo ubijajo. Drobni delci v zraku, ki se jih niti ne zavedamo, saj jih ne zazna nobeno oko, nastajajo tako rekoč povsod: pri kajenju, nepopolnem izgorevanju, pečenju na žaru, v industriji in predvsem pa v prometu. Manjši kot so prašni delci, globlje prodrejo v pljuča in bolj škodujejo organizmu. Po nastanku se več dni zadržujejo v zraku, pridejo skozi vse reže pri vratih in oknih in so zato v bivalnih prostorih skoraj tako pogosti kot zunaj. Nekateri izmed njih, na primer saje in izpušni plini, povzročajo težave z dihalnimi potmi in obtočili ter celo raka. Teh najmanjših, podmikronskih delcev se nikakor ne moremo znebiti s čistilniki na ventilatorje in filtre, kajti celo najboljši hepa filtri lahko odstranijo le do 0,3 mikrometra velike delce. V tem primeru je učinkovit le ionizator zraka, saj ioni edini lahko odstranijo tudi 0,01 mikrometra velike delce.

Zdravilna rešitve za astmatike in alergike

Astmatikom, alergikom, hipertonikom priporočamo, da vdihavajo negativne ione ob ogljikovi ščetki, saj se na ta način pretoči največ negativnih ionov prek pljučnih mešičkov v kri, kjer znižajo raven histamina, ki ga morajo sicer zniževati s tabletami in pršilom. Prav tako negativni ioni znižajo tudi raven serotonina H5, nevrohormona, ki nastaja ob stresu, zato se hitreje umirimo, bolje koncentriramo, učimo, bolje spimo in na splošno bolje počutimo, povečata pa se tudi odpornost organizma in vitalnost.

Ugotovitve svetovnih zdravstvenih inštitutov

Svetovni zdravstveni inštituti dokazujejo zdravilni učinek negativnih ionov na telo, saj ugodno vplivajo na: živčevje (zmanjšujejo posledice stresa), dihalne poti (preprečujejo prehladna obolenja ter težave pri astmi in bronhitisu), delovanje ščitnice, vitalne sposobnosti in koncentracijo; zmanjšujejo bolečine pri migrenah, ranah, opeklinah, zmanjšujejo raven histamina pri senenem nahodu in alergijah (kar je posebno aktualno v pomladanskem času) ter uravnavajo srčni utrip in krvni tlak, povečujejo koncentracijo in s tem storilnost. Zaradi naštetega v tujini uvrščajo ionizatorje zraka med medicinske pripomočke. Povratne informacije ljudi, ki uporabljajo ionizator zraka IONEX so odlične, saj jim je občutno izboljšal kakovost bivanja.

Izberite zmogljiv in dokazano učinkovit ionizator slovenskega proizvajalca IONEX, ki je najmanjši in najmočnejši na trgu. Naročite svoj izdelek po meri zdaj.

Comments (2)

 1. hatefully 6 godine ago

  Have you ever thߋught about adding a little bit more than just уour ɑrtіcles?
  I mean, wһat you say is important and alⅼ. Nevertheless think of if
  you added some great graphics or video clips to give yоur posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with images and clips, this blog cοuld certaіnly be one ߋf the best
  in its fieⅼd. Terгific bloɡ!

  1. linadmin 5 godine ago

   Dear Carmon Jaques,

   thank you for your comment.
   Yes, lately we try to add as many videos as possible to our articles. You can find them in category ‘Video’.
   But we will continue to improve our content and help people with great explanations.
   IONEX Team

English

Web kolačići

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje stranice i zabilježili posjete stranici. Pristajanjem dopuštate nam upotrebu kolačića.