Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Vračilo izdelkov

Vračila

 • Ste prejeli vračilo mojega izdelka?

  Prosimo dovolite teden dni časa, da se vaša paketna pošiljka vrne na IONEX d.o.o. Po prispetju vam bomo poslali potrditveno e-poštno sporočilo. Ko bo vračilo obdelano, boste prejeli dodatno e-poštno sporočilo. Če niste dobili nobenega sporočila od nas v 14-ih delovnih dneh, se obrnite na našo službo za pomoč strankam s številko naročila in podrobnostmi o vrnjenih predmetih. V izogib zamudam in nesporazumom vas prosimo, da za vračila uporabite naš obrazec za vračilo, ki ga najdete pod razdelkom Vračila. Vračate lahko samo nepoškodovane izdelke  originalni embalaži. Odstop od pogodbe pri nakupu izdelkov za osebno higieno (zobne ščetke in krtače za lase) ni možen (jih ni mogoče vrniti), razen če ne delujejo.

 • Kako vrnem izdelek?

  Če želite uveljaviti pravico do odstopa od pogodbe, nas morate obvestiti o svoji odločitvi, da odstopite od te pogodbe z nedvoumno izjavo, poslano po elektronski pošti (ionex@ionex.si) v 14 dneh od datuma ste prejeli blago. Če obdobje poteče na nedelovni dan, se vaš rok podaljša do naslednjega delovnega dne. Ni dovolj, da preprosto pošljete blago nazaj.

  Prosimo, priložite kopijo računa, telefonsko številko, e-pošto in številko bančnega računa ali PayPal račun, na katerega želite prejemati povračilo.

  Lahko pa elektronsko izpolnite in pošljete obrazec za vračilo (najdete v razdelku Vračila), vendar to ni obvezno. Tukaj je povezava: Obrazec za vračilo izdelka IONEX. Če uporabite to možnost, vam bomo brez odlašanja sporočili potrdilo o prejemu obrazca.

  Da bi izpolnili rok za umik od pogodbe, zadostuje, da pošljete svoje sporočilo v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa pred iztekom veljavnosti odstopnega roka. Blago morate poslati brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14 dneh od dneva, ko nam sporočite umik iz te pogodbe. Rok je izpolnjen, če pošljete nazaj blago, preden je poteklo obdobje 14 dni.

  Sami boste morali nositi neposredne stroške vrnitve blaga. Izberete lahko najcenejšo vrsto običajne dostave, npr. po navadni pošti. Prepričajte se, da je blago neuporabljeno in nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži, ki je dodatno zapakirana v  zunanjo embalažo ali mehurčkasto folijo. Prosimo, da ne nalepite etiket neposredno na originalno škatlo, najprej vstavite v mehurček ali PVC vrečko.

  POZOR: Odstop od pogodbe pri nakupu izdelkov za osebno higieno (zobne ščetke in krtače za lase) ni možen (jih ni mogoče vrniti), razen če ne delujejo!

  Naslov za vračila:

  IONEX d.o.o., Slomškova 25, SI-1000 Ljubljana, Slovenija.

 • Lahko zamenjam izdelek?

  Menjave izdelkov niso mogoče, razen v primeru okvar znotraj garancijskega obdobja za posamični izdelek. Za tovrstne menjave je potrebno imeti račun ali pravilno izpolnjen garancijski list.

  Odstop od pogodbe pri nakupu izdelkov za osebno higieno (zobne ščetke in krtače za lase) ni možen (jih ni mogoče vrniti v 14 dneh brez razloga), razen če ne delujejo, takrat izdelek zamenjamo za novega.

 • Kakšna je politika vračil podjetja IONEX d.o.o.?

  Odstop od pogodbe pri nakupu izdelkov za osebno higieno (zobne ščetke in krtače za lase) ni možen (jih ni mogoče vrniti), razen v primeru okvar; takrat izdelek zamenjamo znotraj garancijskega obdobja.

  Če želite glede drugih izdelkov uveljaviti pravico do odstopa od pogodbe, nas morate obvestiti o svoji odločitvi, da odstopite od te pogodbe z nedvoumno izjavo, poslano po elektronski pošti (ionex@ionex.si) v 14 dneh od datuma, ko ste prejeli blago. Če obdobje poteče na nedelovni dan, se vaš rok podaljša do naslednjega delovnega dne. Ni dovolj, da preprosto pošljete blago nazaj.

  Prosimo, priložite kopijo računa, telefonsko številko, e-pošto in številko bančnega računa ali PayPal račun, na katerega želite prejemati povračilo. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TR kupca.

  Da bi izpolnili rok za umik od pogodbe, zadostuje, da pošljete svoje sporočilo v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa pred iztekom veljavnosti odstopnega roka. Blago morate poslati brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14 dneh od dneva, ko nam sporočite umik iz te pogodbe. Rok je izpolnjen, če blago pošljete nazaj, preden je poteklo obdobje 14 dni.

  Sami boste morali nositi neposredne stroške vrnitve blaga. Izberete lahko najcenejšo vrsto običajne dostave, npr. po navadni pošti.

  Prepričajte se, da je blago neuporabljeno in nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži, ki je dodatno zapakirana v  zunanjo embalažo ali mehurčkasto folijo. Prosimo, da ne nalepite etiket neposredno na originalno škatlo, najprej vstavite v mehurčkasto ali PVC vrečko.

  Naslov za vračila:

  IONEX d.o.o., Slomškova 25, SI-1000 Ljubljana, Slovenija.

   

  Če si torej premislite glede vašega nakupa, opravljenega na daljavo prek spletne trgovine, lahko izdelek vrnete k nam pod naslednjimi pogoji:

  • Svojo odločitev o odstopu od pogodbe morate sporočiti v 14 dneh po dobavi.
  • Izdelek (ne iz kategorije za osebno nego!) je treba vrniti v 14 dneh po tem, ko ste sporočili svoj odstop od pogodbe.
  • Predmeti ne smejo biti poškodovani, uporabljeni ali opraskani.
  • Izdelke je treba vrniti v originalni in nepoškodovani embalaži s pripadajočimi navodili oz. drugimi dokumenti.
  • Na originalno embalažo ne lepite etiket, temveč jo prej dajte v vrečko / drugo embalažo / mehurčkasto folijo.
  • Izdelek vrnete na lastne stroške.
  • Obdržite dokazilo o pošiljanju za primer izgube paketa. Brez tega ne bomo mogli obdelati vašega vračila.
  • Pridržujemo si pravico, da vam ne bomo povrnili stroškov, če nam vrnete predmete zunaj pogojev naše politike vračanja.
 • Ali lahko prekličem naročilo?

  Pravico imate, da prekličete pogodbo v 14 dneh po prejemu naročila.

  Za uveljavljanje pravice do preklica morate obvestiti IONEX d.o.o. o vaši odločitvi o preklicu pogodbe tako, da bodisi izpolnite obrazec za preklic (poglejte oddelek Vračila), bodisi da se obrnete na našo ekipo za pomoč strankam na e-poštni naslov: ionex@ionex.si s podrobnim opisom vašega imena, naslova in številke naročila ter da želite odpovedati pogodbo. To morate narediti v 14 dneh po prejemu naročila. Nato morate nepoškodovan izdelek vrniti v originalni embalaži. Stroške pošiljanja nosite sami.

  Pozor: Vračilo izdelkov za osebno higieno (ščetke, krtače za lase) ni mogoče.

  Naslov za vračilo je:

  IONEX d.o.o.
  Slomškova 25
  1000 Ljubljana
  Slovenija, EU

  Povrnili vam bomo ceno, ki ste jo plačali za izdelek. Stroške pošiljanja v obe smeri (nakup in vračilo) krijete sami.

 • Koliko časa po dobavi/dostavi lahko vrnem izdelek?

  Izdelke (razen tistih za osebno higieno – ščetke, krtače) lahko vrnete v roku 28 dni po dobavi (v 14 dneh po dobavi nam morate sporočiti svojo namero glede vračila, potem pa v 14 dneh vrniti izdelek). Vrnjeni predmeti morajo biti v nepoškodovanem in neuporabljenem stanju, v originalni embalaži.

  Pridržujemo si pravico, da vam ne bomo odobrili vračila kupnine, če nam vrnete predmete neskladno s pogoji naše politike vračil. Za več informacij si oglejte še poglavje “Kako vrnem izdelek?”

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.