Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Kakšna je življenjska doba ionizatorja zraka IONEX? Ali je treba kadarkoli zamenjati ogljikovo ščetko?

Kakšna je življenjska doba ionizatorja zraka IONEX? Ali je treba kadarkoli zamenjati ogljikovo ščetko?
30 avgusta, 2017 ionexsiadmin

Življenjska doba ionizatorja IONEX je več kot deset let. Ogljikova ščetka ne potrebuje zamenjave, vendar jo je treba očistiti najmanj enkrat na mesec ali večkrat, če je imate cigaretni dim v zaprtih prostorih.

Očistite ga tako, da izključite ionizator iz vtičnice in obrišete ohišje in ogljikovo ščetko z rahlo vlažno mehko krpo, po možnosti z mikrofibro. To bo preprečilo, da bi ščetka postala lepljiva in umazana. Ta umazanija bi ovirala negativne ione, da se ne bi mogli učinkovito sprostiti in bi lahko opazili zmanjšan učinek čiščenja zraka. Če je ščetka trda in lepljiva na dotik, lahko uporabite majhno količino blagega mila, da raztopite umazanijo. Poskrbite, da vso milnico obrišete in pustite, da se ščetka posuši. Ko se posuši, posamična ogljikova vlakna razprostite čim širše. Preden priklopite aparat ponovno v elektriko, mora biti ogljikova ščetka popolnoma suha. Za podrobnosti si preberite tudi poglavje o vzdrževanju in čiščenju ionizatorja.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.