Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Koliko znašajo stroški pošiljanja?

Koliko znašajo stroški pošiljanja?
5 junija, 2017 ionexsiadmin

Stroški pošiljanja po Sloveniji se obračunavajo pavšalno; torej enak strošek ne glede na težo, kraj dostave ali količino. Dostava je v 1-2 dneh.

Dostavljamo s kurirsko družbo DPD, strošek je 4,5€ (z vključenim DDV), možno plačilo le z gotovino. To opcijo si lahko izberete tudi če plačate z bančnimi karticami preko spleta in želite, da vam dostavi kurir.

Lahko pa se odločite, da vaš paket, poslan preko DPD, prevzamete na bližnji pošti ali vam najbližjem bencinskem servisu Petrol d.d. (odvisno, s kom ima DPD v določenem kraju pogodbo).

O tej možnosti ste obveščeni preko e-pošte, ko vas DPD obvesti, kdaj lahko pričakujete paket. V primeru, da se odločite za prevzem na bencinskem servisu Petrol d.d., vam bo ob prevzemu paketa Petrol d.d. od 01.04.2019 dalje zaračunal še provizijo 0,30 EUR (z DDV) za storitev vročanja in 0,85 EUR (z DDV) za obdelavo odkupnine (če je plačilo z gotovino ali kartico).

Primer: naročili ste po povzetju in želite plačati s kartico, naknadno izberete, da boste paket prevzeli v na bencinskem servisu Petrol. Strošek pošiljanja bo znašal: 4,5€ + 0,30€ + 0,85€ = 5,65 EUR.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.