Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Kakšna je politika vračil podjetja IONEX d.o.o.?

Kakšna je politika vračil podjetja IONEX d.o.o.?
2 junija, 2017 ionexsiadmin

Odstop od pogodbe pri nakupu izdelkov za osebno higieno (zobne ščetke in krtače za lase) ni možen (jih ni mogoče vrniti), razen v primeru okvar; takrat izdelek zamenjamo znotraj garancijskega obdobja.

Če želite glede drugih izdelkov uveljaviti pravico do odstopa od pogodbe, nas morate obvestiti o svoji odločitvi, da odstopite od te pogodbe z nedvoumno izjavo, poslano po elektronski pošti (ionex@ionex.si) v 14 dneh od datuma, ko ste prejeli blago. Če obdobje poteče na nedelovni dan, se vaš rok podaljša do naslednjega delovnega dne. Ni dovolj, da preprosto pošljete blago nazaj.

Prosimo, priložite kopijo računa, telefonsko številko, e-pošto in številko bančnega računa ali PayPal račun, na katerega želite prejemati povračilo. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TR kupca.

Da bi izpolnili rok za umik od pogodbe, zadostuje, da pošljete svoje sporočilo v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa pred iztekom veljavnosti odstopnega roka. Blago morate poslati brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14 dneh od dneva, ko nam sporočite umik iz te pogodbe. Rok je izpolnjen, če blago pošljete nazaj, preden je poteklo obdobje 14 dni.

Sami boste morali nositi neposredne stroške vrnitve blaga. Izberete lahko najcenejšo vrsto običajne dostave, npr. po navadni pošti.

Prepričajte se, da je blago neuporabljeno in nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži, ki je dodatno zapakirana v  zunanjo embalažo ali mehurčkasto folijo. Prosimo, da ne nalepite etiket neposredno na originalno škatlo, najprej vstavite v mehurčkasto ali PVC vrečko.

Naslov za vračila:

IONEX d.o.o., Slomškova 25, SI-1000 Ljubljana, Slovenija.

 

Če si torej premislite glede vašega nakupa, opravljenega na daljavo prek spletne trgovine, lahko izdelek vrnete k nam pod naslednjimi pogoji:

  • Svojo odločitev o odstopu od pogodbe morate sporočiti v 14 dneh po dobavi.
  • Izdelek (ne iz kategorije za osebno nego!) je treba vrniti v 14 dneh po tem, ko ste sporočili svoj odstop od pogodbe.
  • Predmeti ne smejo biti poškodovani, uporabljeni ali opraskani.
  • Izdelke je treba vrniti v originalni in nepoškodovani embalaži s pripadajočimi navodili oz. drugimi dokumenti.
  • Na originalno embalažo ne lepite etiket, temveč jo prej dajte v vrečko / drugo embalažo / mehurčkasto folijo.
  • Izdelek vrnete na lastne stroške.
  • Obdržite dokazilo o pošiljanju za primer izgube paketa. Brez tega ne bomo mogli obdelati vašega vračila.
  • Pridržujemo si pravico, da vam ne bomo povrnili stroškov, če nam vrnete predmete zunaj pogojev naše politike vračanja.
English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.