Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Kako je mogoče, da polaritetna ščetka KISS YOU odstranjuje zobne obloge in zobni kamen brez intenzivnega ali močnega ščetkanja?

Kako je mogoče, da polaritetna ščetka KISS YOU odstranjuje zobne obloge in zobni kamen brez intenzivnega ali močnega ščetkanja?
30 avgusta, 2017 ionexsiadmin

Ravno to je bistvo polaritetnih ščetk.

Te delujejo na principu polaritete, ki pravi, da ima vsak element v naravi pozitiven ali negativen naboj. Elementi iste polarnosti se odbijajo med seboj, medtem ko se elementi različnih polaritet privlačijo. Če držite polaritetno ščetko v vaši roki in jo postavite na zobe (dodajte tudi vodo v usta, saj je dober prevodnik), se električno vezje sklene in se vklopi indikacijska lučka na zobni ščetki. To omogoča napajalno vezje v zobni ščetki. Električni tokokrog omogoči, da se glava ščetke nabije negativno, medtem ko zobna obloga začasno spremeni polarnost iz negativne v pozitivno, kar povzroči, da se obloga odstrani s sklenine in se prilepi na negativno nabito glavo. Tako lahko uspešno odstranimo vse obloge iz celo najbolj nedostopnih mest, saj se tudi voda oz. slina v ustih nabije negativno in pomaga pri odstranjevanju bakterij, ostankov hrane iz težje dostopnih mest. Tega ne moremo doseči z nobeno drugo zobno ščetko. Redno čiščenje s polaritetno ščetko KISS YOU učinkovito in zanesljivo ščiti pred zobno gnilobo, kariesom, slabim zadahom, vnetjem dlesni in drugimi težavami.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.