Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENAČKI IONIZATORI ZRAKA

14-DNEVNO POVRATNO RAZDOBLJE

2 GODINE GARANCIJE

100% SIGRUNA KUPNJA

Kako vrnem izdelek?

Kako vrnem izdelek?
lipanj 2, 2017 ionexsiadmin

Če želite uveljaviti pravico do odstopa od pogodbe, nas morate obvestiti o svoji odločitvi, da odstopite od te pogodbe z nedvoumno izjavo, poslano po elektronski pošti (ionex@ionex.si) v 14 dneh od datuma ste prejeli blago. Če obdobje poteče na nedelovni dan, se vaš rok podaljša do naslednjega delovnega dne. Ni dovolj, da preprosto pošljete blago nazaj.

Prosimo, priložite kopijo računa, telefonsko številko, e-pošto in številko bančnega računa ali PayPal račun, na katerega želite prejemati povračilo.

Lahko pa elektronsko izpolnite in pošljete obrazec za vračilo (najdete v razdelku Vračila), vendar to ni obvezno. Tukaj je povezava: Obrazec za vračilo izdelka IONEX. Če uporabite to možnost, vam bomo brez odlašanja sporočili potrdilo o prejemu obrazca.

Da bi izpolnili rok za umik od pogodbe, zadostuje, da pošljete svoje sporočilo v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa pred iztekom veljavnosti odstopnega roka. Blago morate poslati brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14 dneh od dneva, ko nam sporočite umik iz te pogodbe. Rok je izpolnjen, če pošljete nazaj blago, preden je poteklo obdobje 14 dni.

Sami boste morali nositi neposredne stroške vrnitve blaga. Izberete lahko najcenejšo vrsto običajne dostave, npr. po navadni pošti. Prepričajte se, da je blago neuporabljeno in nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži, ki je dodatno zapakirana v  zunanjo embalažo ali mehurčkasto folijo. Prosimo, da ne nalepite etiket neposredno na originalno škatlo, najprej vstavite v mehurček ali PVC vrečko.

POZOR: Odstop od pogodbe pri nakupu izdelkov za osebno higieno (zobne ščetke in krtače za lase) ni možen (jih ni mogoče vrniti), razen če ne delujejo!

Naslov za vračila:

IONEX d.o.o., Slomškova 25, SI-1000 Ljubljana, Slovenija.

English

Web kolačići

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje stranice i zabilježili posjete stranici. Pristajanjem dopuštate nam upotrebu kolačića.