Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Jamstvo z vračilom denarja

Jamstvo z vračilom denarja
30 avgusta, 2017 ionexsiadmin

Seveda, če niste zadovoljni z izdelkom, lahko odstopite od pogodbe v 14 dneh, nato pa v 14 dneh izdelek vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in v izvirni ter nepoškodovani embalaži. Oglejte si razdelek Vračila glede podrobnosti postopka vračil na dnu spletne strani.

Ionizator zrak očisti temeljito in z gotovostjo. Upoštevajte pa, da so rezultati čiščenja zraka lahko pokažejo šele po več kot 3 tednih, saj je odvisno od tega, kako močno je zrak onesnažen in tudi od letnega časa (v zimskem času je zrak bolj onesnažen zaradi ostankov kurjave v zraku). Poleti traja dlje časa, da se umazanija pozna. Rezultat čiščenja je sivo – črna sled, ki se nabere predvsem v okolici ionizatorja (do razdalje cca. 1,5 m na vsako stran in cca. 0,5 m v višino). To sled očistite z vlažno krpo in čistilom. Lahko se sled pozna tudi na steni za ionizatorjem, zato priporočamo, da jo zavarujete z akrilno ali pralno barvo, tapeto ali samolepilno folijo, ki se jo da enostavno očistiti.

Za preizkus, kako onesnažen je zrak v okolici, postavite beli kos papirja pod ionizator in opazujte, v kolikšnem času se pojavijo sledi nesnage na tem papirju – v treh tednih bi morali opaziti temnejšo liso okoli ionizatorja.

Pozor: Vračilo izdelkov za osebno higieno (ščetke, krtače za lase) ni mogoče.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.