Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Kako se izvaja ionska terapija?

Kako se izvaja ionska terapija?
30 avgusta, 2017 ionexsiadmin

Negativni ioni so nujno potrebni v vseh zaprtih prostorih (zlasti tistih, ki so polni sintetičnih materialov); čistijo zrak, prinašajo boljšo koncentracijo in dobro počutje, zmanjšujejo stresne hormone, glavobole, dihalne bolezni.

Redna dnevna (in nočna) ionska terapija je priporočljiva za preprečevanje prehladov in drugih nalezljivih bolezni, za krepitev imunskega sistema otrok, da lahko dosegajo najboljše rezultate. Ionska terapija pomaga pri vseh težavah, povezanih s pomanjkanjem negativnih ionov, astme, alergij, hipertenzije, stresa in nezdravega delovnega in življenjskega okolja. Predvsem pa je pomembna za odpravljanje simptomov vseh vrst alergij, astme in histaminske intolerance, saj po naravni poti in brez neželenih stranskih učinkov znižuje presežek histamina v krvi.

Ionsko terapijo se izvaja tako, da preprosto vdihavate negativne ione blizu ogljikovega ščetke čim večkrat dnevno in čim dlje, vendar vsaj 10 minut na inhalacijo in skupno približno 3 ure na dan. Ionizator naj bo čim bližje, saj se v bližini ogljikove ščetke nahajajo največje količine negativnih ionov. Celonočno terapijo svetujemo tudi v vseh primerih alergij, astme, hipertenzije, vseh vrst respiratornih bolezni, šibkega imunskega sistema, hormonskega neravnovesja itd. Za nočno terapijo preprosto postavite ionizator na nočno omarico ali blizu postelje tako, da je obrnjen proti vam in naj deluje celo noč.

Odprava simptomov se bo pokazala v nekaj dneh do nekaj tednih. Popolno odstranitev vseh simptomov je mogoče doseči le z vsakodnevnim rednim zdravljenjem (kot je opisano) v 6 mesecih do 1 leta. Upoštevajte, da ni zgornje meje, kako dolgo je treba vdihovati negativne ione – čim dlje in kolikor je to potrebno. Ionizator zraka IONEX nikoli ne oddaja škodljivega ozona, zato je vdihavanje popolnoma varno. Zaradi intenzivnega vdihavanja negativnih ionov so številne zadovoljne stranke dosegle tako dobre rezultate in popolno odpravo alergijskih simptomov, kot so nekatere opisale v knjigi Lorene Leonardos ”Negativni ioni kot način zdravljenja – Dokazi svetovnih inštitutov”.

Ionska terapija

Ionska terapija izvira iz narave in je ena tistih, za katero stoji tudi znanstvena stroka. Dokazani so namreč številni pozitivni vplivi negativnih ionov na človeško telo, zdravje in počutje.
Dr. Kornblueh, pionir tovrstnih raziskav, je dokazal, da je potrebno ionsko terapijo pričeti z dodajanjem negativnih ionov v ozračje bivalnih prostorov in na delovnem mestu, s čemer izboljšamo naravno ravnovesje, ki ga je zmotila civilizacija.
S tem postopkom odstranite simptome – zamašen nos, pekoče oči, kašelj in druge neprijetnosti, ki jih povzročajo alergije, kar so dokazali tudi uspešni znanstveniki prof. Sulman iz Izraela, prof. Krueger iz ZDA, prof. Bulatov iz Rusije, prof. Bechgaard in prof. Bennevie iz Danske in drugi.
Fakulteta za biologijo in zdravje ljudi v Surreyju je preučevala učinke ioniziranja pri tisoč osebah, ki so v daljšem obdobju uporabljale ionizator. Rezultati prikazujejo izboljšano stanje pri vseh respiratornih in bronhialnih boleznih. Dr. Palti ugotovil, da velika količina pozitivnih ionov (nesnage) povzroča bronhialne krče pri otrocih, medtem ko jih negativni ioni zmanjšujejo in celo v celoti odpravljajo. Dr. A. P. Wehner je v ZDA razvil t. i. aerosolno elektroterapijo z ionizatorjem, ki se uspešno uporablja pri zdravljenju številnih obolenj – bronhitisa, astme, prehladov in alergij.

Metoda Leonardos

IONEX je eden redkih ionizatorjev, pri katerem lahko brez skrbi vdihavate negativne ione neposredno ob ogljikovi ščetki, saj ta ne proizvaja škodljivega ozona. Ko pridejo negativni ioni prek pljučnih mešičkov v kri, znižajo raven histamina, regulirajo tlak in utrip, znižujejo raven stresnega hormona, uravnavajo delovanje ščitnice, izboljšujejo koncentracijo in produktivnost, kar je še posebno zaželeno v poslu in pri učenju.
Ionska terapija se izvaja z vsakodnevnim rednim čim bolj pogostim vdihavanjem, vsaj pa po 2-3 ure na dan mimogrede, ko opravljate kakšno statično dejavnost (na primer zvečer ob gledanju TV programa, ob branju, učenju ali si ga namestite v pisarni v višini glave). Ionizator enostavno primite v roke ali si ga namestite v bližino (manj kot meter stran) v višino glave in globoko vdihavajte tik ob ogljikovi ščetki (črna ščetka, ki gleda iz aparata). Tam je količina negativnih ionov najvišja. Ena seansa naj traja vsaj 10 minut ( npr. alergiki na pršice, ko zjutraj vstanete), priporočeno pa je dlje. Hkrati je potrebno redno izvajati še nočno terapijo, in sicer tako, da se ionizator postavi vsako noč pred spanjem ob posteljo in pusti delovati celo noč. Postavljen naj bo v višino postelje ali višje, čim bližje glavi in ne dlje kot meter stran. Olajšanje simptomov se pokaže že kmalu po začetku redne uporabe, rezultati v smislu občutne in popolne odprave simptomov pa se pokažejo približno v 6 – 12 mesecih, odvisno od starosti osebe, rednosti in intenzivnosti izvajanja ionske terapije in kroničnosti zdravstvenega stanja. Otroci se praviloma hitreje odzivajo na ionsko terapijo kot starejše osebe. Veliko je poročil o otroškem prehladu in bronhitisu, ozdravljenem po eni sami noči ob ionizatorju. Odzivanje starejših oseb je počasnejše, vendar tudi obstajajo primeri ozdravljenja po samo eni ali dveh nočeh uporabe ionizatorja.
Pomembno pa je poudariti, da pri tej metodi zdravljenja ni nobenih stranskih učinkov, kot npr. pri konzumiranju tablet ali pršil.
Na enak način izvajamo ionsko terapijo pri vseh vrstah alergij, vseh vrstah astme, bronhitisu, bronhiolitisu, drugih respiratornih težavah vključno s KOPB, pri povišanem krvnem tlaku, pri težavah s ščitnico in drugih hormonskih neravnovesjih, pri prekomerno stresnem življenju (za zmanjšanje učinkov stresa), pri težavah z nespečnostjo, za zmanjševanje bolečin pri migrenah, ranah, opeklinah, kot preventiva pred prehladi in infekcijami ter za krepitev imunskega sistema in vitalnost celic. Številne povratne informacije kupcev po vsem svetu potrjujejo odličnost in efektivnost aparata.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.