Your cart is empty.
×
Your cart is empty.

SLOVENSKI IONIZATORJI ZRAKA

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Ali ionizator IONEX oddaja ozon? Znano je namreč, da nekateri ionizatorji zraka sproščajo ozon.

Ali ionizator IONEX oddaja ozon? Znano je namreč, da nekateri ionizatorji zraka sproščajo ozon.
30 avgusta, 2017 ionexsiadmin

Ozon je nevarna in nevarna snov, ki povzroča kašelj. Zato smo se zelo potrudili, da bi našli material, ki nikol ne sprošča nobenega ozona. Uspelo nam je, zato ionizator IONEX za oddajanje negativnih ionov uporablja edinstveno patentirano ogljikovo ščetko. Vse meritve so bile opravljene na Inštitutu Jožefa Stefana v Ljubljani, da bi dokazali, da v celotni življenjski dobi ionizatorja (kar je več kot deset let) ni prisoten ozon.

Drugi ionizatorji, ki uporabljajo kovinske igle, plazmo ali membrane, oddajajo tudi ozon. Sprva morda v dovoljenih mejah, sčasoma pa kovinske igle oksidirajo in se začne sproščati ozon v večjih količinah. Zato bi bilo potrebno takšne igle menjavati na nekaj mesecev, vendar pa nekateri proizvajalci sploh ne omogočajo menjave teh igel.

Prednost ogljikove ščetke, ki ga je vredno omeniti, je tudi količina nastalih negativnih ionov. Ionizator zraka IONEX proizvaja največjo do sedaj izmerjeno količino negativnih ionov (ki znaša 4,5 x 10^7 negativnih ionov / cm^3 / sekundo in 0,51 x 10^13 negativnih ionov / sekundo), kar je desetkrat več kot drugi ionizatorji na tržišču.

Zato imamo tako odlične rezultate in dobre povratne informacije od ljudi, ki so se rešili alergij, astme / bronhitisa in hipertenzije.

English

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.