Vsi izdelki


Sobni ionizator zraka IONEX - novi model

150.00€Brez DDV: 122.95€

Nov dizajn – vrhunski rezultatiIONEX je že več kot 20 let številka ena na področju izdelave tehnološko dovršenih ionizatorjev, ki v domove po vsej Sloveniji in širše vračajo zdravje, dobro počutje in ..

Sobni ionizator zraka IONEX - novi model (G kabel)

150.00€Brez DDV: 122.95€

Nov dizajn – vrhunski rezultatiIONEX je že več kot 20 let številka ena na področju izdelave tehnološko dovršenih ionizatorjev, ki v domove po vsej Sloveniji in širše vračajo zdravje, dobro počutj..

Sobni ionizator zraka IONEX - star model

109.00€Brez DDV: 89.34€

Ionizator zraka in ionska terapija – najhitrejša pot do boljšega počutja Ionizator zraka je ena izmed naprav, ki je zaradi vse večje dostopnosti v zadnjih letih prinesla pravo revolucijo na področju i..

Avtomobilski ionizator zraka IONEX

150.00€Brez DDV: 122.95€

Zmanjšajte utrujenost in izboljšajte koncentracijo med vožnjoAvtomobilski ionizator zraka IONEX bo popolnoma spremenil udobje vaše vožnje in vam prinesel boljše počutje, manj utrujenosti, stresa in ve..

Zaper - naprava za odpravljanje parazitov

105.00€Brez DDV: 86.07€

Ste že slišali za ZAPER?  Vas zanima kaj dr. Hulda Clark priporoča v svoji knjigi "Terapija za vse bolezni"?ZAPER je frekvenčni generator valov, ki odstranjujejo parazite iz vašega telesa s pomoč..

Knjiga ''Negativni ioni kot način zdravljenja - Dokazi svetovnih inštitutov''

23.00€Brez DDV: 21.00€

Negativni ioni kot način zdravljenjaAvtorica Lorena Leonardos v knjigi z naslovom »NEGATIVNI IONI KOT NAČIN ZDRAVLJENJA - DOKAZI SVETOVNIH INŠTITUTOV« odkriva vam in zdravnikom vpogled v dokazane ugot..

IONEX SAUNA ionizator

298.00€Brez DDV: 244.26€

Čist in zdrav zrak za še boljše učinke savnanjaFinske, turške ali infrardeče savne so za zdravje zelo koristne zaradi številnih ugodnih vplivov na telo, vendar v prostorih za savnanje kronično primanj..

IONEX AUDIO ionizator

340.00€Brez DDV: 278.69€

Profesionalna rešitev za boljšo akustiko in svež zrakIONEX AUDIO ionizator je posebej nadgrajen model sobnega ionizatorja z izboljšano tehnologijo, ki je prilagojen potrebam audio naprav in snemalnih ..

IONEX-ZOBNA-ŠČETKA s polariteto IONEX-ZOBNA-ŠČETKA s polariteto Sale

IONEX-ZOBNA-ŠČETKA s polariteto

19.00€20.00€ Brez DDV: 15.57€

Do sijočega in zdravega nasmeha že v nekaj tednih IONEX-zobna-ščetka je zasnovana za učinkovito čiščenje zob in odstranjevanje zobnih oblog s pomočjo polaritete. Gre za fizikalni proces, pri katerem ..

IONEX-ZOBNA-ŠČETKA KIDS

20.00€Brez DDV: 16.39€

Poskrbite za popolno oralno zdravje najmlajših IONEX-zobna-ščetka KIDS je okrašena z motivi priljubljenih junakov iz risank in otroških knjig, ki bodo otrokom priklicali nasmešek na obraz in pripomog..

Ionska krtača za lase

30.00€Brez DDV: 24.59€

IONSKA IN MASAŽNA KRTAČA ZA LASE Imate tudi vi neukrotljive, preveč živahne lase? Bi si jih radi na hitro zravnali in pri tem ne želite uporabljati termičnih ali kemičnih načinov, ki poško..

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)