Novice in članki

Novice in članki

Glede na sodoben tempo življenja, ko večina ljudi veliko časa preživlja v pisarnah in zaprtih prostorih, postaja skrb za zdrav zrak ena od izjemno pomembnih prioritet.
Novice in članki

Ionizator zraka IONEX dokazano pripomore k izboljšanju zdravstvenega stanja bolnikov, ki imajo težave z astmo.
Novice in članki

Dejstvo je, da je v zaprtih bivalnih prostorih (doma, v službi) preživimo največ časa, pri čemer smo nevede izpostavljeni kroničnemu pomanjkanju negativnih ionov v prostoru.
Novice in članki

Na spodnji povezavi si lahko ogledate posnetek kratkega predavanja Lorene Leonardos 'Ionizacija za zdravo življenje na delovnem mestu in doma'. Odvijalo se je na dogodku Zrno zdravja 08.11.2016 v okviru Promocije zdravja na delovnem mestu.

Novice in članki

Ionizator zraka IONEX ima široko paleto dokazanih učinkov na izboljšanje zdravja, med katere sodi tudi preprečevanje širjenja bakterijskih okužb.
Novice in članki

Letos se uspešno obranite pred prehladi, infekcijami, bronhitisi z ionizatorjem IONEX, ki bo z negativnimi ioni odstranil vse bakterije in viruse iz zraka in sto odstotno očistil tudi ostalo nesnago, ki jo nevede ves čas vdihavate. Žal so med temi delci tudi podmikrometrski rakotvorni izpušni plini, konstantno se nabirajo v pljučih in povzročajo številne bolezni. Zato so negativni ioni iz ionizatorja IONEX zares dobrodošli, kajti ko odstranijo to nesnago na tla, se slednja ne more več dvigniti, ker je zionizirana in smo se je za vedno znebili.


Novice in članki

Trdni delci iz onesnaženega zraka se nalagajo v človeških možganih in lahko povzročajo kup preglavic. 

Novice in članki

Tudi vi trpite zaradi alergij? Negativni ioni iz ionizatorja zraka IONEX so odlično sredstvo zoper najrazličnejše alergije, saj močno znižajo raven povišanega histamina, ki je lahko posredni vzrok za te bolezni.
Novice in članki

Z IONEX kartico zvestobe do denarna povračila ob vsakem nakupu ter unovčevanja posebnih ponudb pri nas in pri drugih poslovnih partnerjih v skupnosti Lyoness.

Novice in članki

V medijih se pojavljajo številne namerne ali nenamerne zmote o ionizaciji, ki zavajajo kupce in delajo zmedo. Prodajalci ponujajo vlažilnike zraka kot ionizatorje zraka, čeprav je med njima bistvena razlika.