IONEX-ZOBNA-ŠČETKA s polariteto

IONEX-ZOBNA-ŠČETKA s polariteto

IONEX-ZOBNA-ŠČETKA s polariteto

Šifra:SCETKA
Razpoložljivost:Na zalogi
    Cena:
  • 20.00€

    19.00€

  • Brez DDV:15.57€

Razpoložljive možnosti

Do sijočega in zdravega nasmeha že v nekaj tednih

IONEX-zobna-ščetka je zasnovana za učinkovito čiščenje zob in odstranjevanje zobnih oblog s pomočjo polaritete. Gre za fizikalni proces, pri katerem ima vsak element v naravi pozitiven ali negativen naboj, pri čemer se elementa z enako polariteto odbijata, z različno pa privlačita. Ob uporabi ščetke se sklene tokokrog, zaradi katerega zob začasno spremeni svojo polariteto iz negativne v pozitivno, zobna obloga pa se zaradi enake polaritete odlepi od zoba. Glava ščetke v procesu dobi negativni naboj in se zato pozitivno nabite obloge in ostanki hrane primejo na ščetko.

Učinkovita odstranitev oblog tudi iz nedostopnih mest

Posebnost ekskluzivnega delovanja IONEX zobne ščetke je, da lahko zobne obloge odstranite tudi iz najbolj nedostopnih mest, ki jih ne morete doseči z nobeno drugo ščetko. Učinek je opazen že po nekaj dneh. Povratne informacije uporabnikov potrjujejo, da so ozdravili celo krvavenje iz dlesni in majavost zob, zato je IONEX zobna ščetka posebej priporočljiva za osebe s paradontozo in drugimi težavami z zobmi in dlesni.

Kako uporabljati IONEX zobno ščetko?

1. korak

Navlažite celotno IONEX zobno ščetko pod vodo, v usta dajte malo vode ter po želji dodajte minimalno količino zobne paste na ščetko (ni nujno). * Priporočamo vam, da prvih nekaj dni ščetkate zobe brez zobne paste, da boste občutili, kaj zmore IONEX zobna ščetka.

2. korak

Z roko se dotaknite kovinske ploščice na ročaju IONEX zobne ščetke in glavo ščetke položite na zobe. Sklenil se bo tokokrog in samodejno se bo prižgala lučka.

3. korak

Normalno očistite zobe z rahlimi krožnimi gibi, kot svetujejo zobozdravniki. Ščetke ne pritiskajte močno na zobe, saj vse potrebno opravita polariteta in voda.

Dodatne opombe
  • Če lučka med čiščenjem ugasne, dodajte malo vode v usta.
  • Po uporabi operite preostanek zobne paste iz ščetke, če ste jo dodali, in jo obrišite do suhega.
  • Če lučka po uporabi še nekaj časa gori, ni nič narobe – samodejno bo ugasnila, ko se bo material spravil v prvotno lego.
  • Rok uporabe: cca. 6 mesecev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro