IONEX-ZOBNA-ŠČETKA KIDS

IONEX-ZOBNA-ŠČETKA KIDS

IONEX-ZOBNA-ŠČETKA KIDS

Šifra:SCETKA KIDS
Razpoložljivost:Ni na zalogi
  • Cena: 20.00€

  • Brez DDV:16.39€

Razpoložljive možnosti

Poskrbite za popolno oralno zdravje najmlajših

IONEX-zobna-ščetka KIDS je okrašena z motivi priljubljenih junakov iz risank in otroških knjig, ki bodo otrokom priklicali nasmešek na obraz in pripomogli, da bo dnevno ščetkanje zob njim ljubo opravilo.

Ščetka je enake dimenzije kot za odrasle. 

IONEX zobna ščetka deluje s pomočjo polaritete – vsak element v naravi ima pozitiven ali negativen naboj, pri čemer se elementa z enako polariteto odbijata, z različno pa privlačita. Ob uporabi ščetke se sklene tokokrog, zaradi katerega zob začasno spremeni svojo polariteto iz negativne v pozitivno, zobna obloga pa se zaradi enake polaritete odlepi od zoba. Glava ščetke v procesu dobi negativni naboj in se zato pozitivno nabite obloge in ostanki hrane primejo na ščetko.

Enostavno čiščenje za vaše malčke

Vaši najmlajši bodo lahko zaradi odličnih funkcionalnosti IONEX-zobne-ščetke enostavno odstranili zobne obloge tudi iz najbolj nedostopnih mest, ki jih ni mogoče doseči z nobeno drugo ščetko. Učinek boste opazili že po nekaj dneh, pri čemer bodo tudi vaši malčki navdušeni nad učinkovitim čiščenjem in gladkostjo zob ter lučko, ki sveti med uporabo.

Navodila za uporabo

Kako uporabljati IONEX zobno ščetko?

1. korak

Navlažite celotno IONEX zobno ščetko pod vodo, v usta dajte malo vode ter po želji dodajte minimalno količino zobne paste na ščetko (ni nujno). * Priporočamo vam, da prvih nekaj dni ščetkate zobe brez zobne paste, da boste občutili, kaj zmore IONEX zobna ščetka.

2. korak

Z roko se dotaknite kovinske ploščice na ročaju IONEX zobne ščetke in glavo ščetke položite na zobe. Sklenil se bo tokokrog in samodejno se bo prižgala lučka.

3. korak

Normalno očistite zobe z rahlimi krožnimi gibi, kot svetujejo zobozdravniki. Ščetke ne pritiskajte močno na zobe, saj vse potrebno opravita polariteta in voda.

Dodatne opombe
  • Če lučka med čiščenjem ugasne, dodajte malo vode v usta.
  • Po uporabi operite preostanek zobne paste iz ščetke, če ste jo dodali, in jo obrišite do suhega.
  • Če lučka po uporabi še nekaj časa gori, ni nič narobe – samodejno bo ugasnila, ko se bo material spravil v prvotno lego.
  • Rok uporabe: cca. 6 mesecev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro