V počastitev svetovnega dneva astme smo v podjetju IONEX organizirali brezplačno delavnico ODPRAVIMO ASTMO IN ALERGIJE, na kateri nas bosta dr. Milan Hosta in ga. Lorena Leonardos poučila o naravnih metodah odpravljanja težav z astmo in alergijami ter se naučili praktičnih veščin, kako se hitro in učinkovito rešiti tovrstnih simptomov in hkrati obvladovati stres z dihalnimi vajami.

Če tudi sami želite občutiti, kako je živeti brez simptomov alergij in astme, se udeležite brezplačne delavnice ODPRAVIMO ASTMO IN ALERGIJE, ki bo v četrtek, 10. maja 2018 ob 17h v Tehnološkem parku v Ljubljani, stavba B pritličje, dvorana B3. 

Za udeležbo se prijavite na povezavi: https://bit.ly/2Je85fx

Vljudno vabljeni, udeležba je brezplačna!


Z nami bosta:


Ga. LORENA LEONARDOS 

Delavnica se  bo začela s krajšim predavanjem o tem, kako negativni ioni vplivajo na zmanjšanje in celo odpravo simptomov alergij in astme. Predstavili bomo tudi nekaj dejanskih primerov iz resničnega življenja.

Predavanje bo vodila ga. Leonardos, inovatorka, podjetnica, ljubiteljica alternativne medicine ter izumiteljica ogljikove ščetke, unikatne rešitve, ki negativne ione sprošča brrz prisotnosti ozona in v ogromnih količinah, ki prinesejo vrsto terapevtskih učinkov. 

Z ionsko terapijo se ukvarja že najmanj dve desetletji in je utemeljiteljica Leonardos metode vdihavanja ionov.


dr. MILAN HOSTA

Po kratkem predavanju sledi praktična delavnica pod vodstvom dr. Milana Hoste. Predstavil bo BUTEYKO terapijo in učinkovito kombinacijo:

- zdravilnega diha, ki pomirja vnetja v telesu;

- krepčilnega dihanja za soočanje s stresom in za sprostitev;

- dihanja za razumevanje čustvenih stanj in razreševanja preteklih travm;

Buteykova metoda dihanja se uporablja kot pomoč pri zdravljenju bolnikov z astmo ali z drugimi težavami (KOPB – bronhitis, rinitis, sinusitis, alergije, smrčanje, kronični kašelj, nespečnost, napadi panike itd.) ter za obvladovanje stresnih situacij, kar zagotovo pride prav vsakomur od nas tako v zasebnem kot poslovnem življenju.