Ionizator zraka IONEX dokazano pripomore k izboljšanju zdravstvenega stanja bolnikov, ki imajo težave z astmo. Priporočamo vam vdihovanje negativnih ionov neposredno ob ogljikovi ščetki, saj se na ta način prek pljučnih mešičkov pretočijo v kri, kjer znižajo raven histamina (ki ga sicer znižujete s tabletami in s pršili) in stresnega hormona serotonina H5. Tovrstna ionska terapija poskrbi, da lažje dihate, izboljša pa se tudi splošno počutje, saj se povečata odpornost organizma in vitalnost. Vdihavati je priporočljivo večkrat na dan, še posebej pred spanjem.

Ionska terapija je brez stranskih učinkov

Metoda zdravljenja z vdihavanjem negativnih ionov, ki jih proizvaja ionizator IONEX s patentirano ogljikovo ščetko, nima nobenih stranskih učinkov in neželenih posledic, ki se na primer lahko pojavijo pri uživanju tablet ali pršil. IONEX ogljikova ščetka je dokazano varna, saj oddaja negativne ione brez škodljivega ozona.

Na podlagi povratnih informacij ozdravljenih bolnikov se je izkazalo, da so vdihovali negativne ione med gledanjem TV programa po 2-3 ure in tako prišli do fantastičnega rezultata. Tudi čez noč so imeli ionizator ob postelji.

Dokazi o pozitivnih učinkih ionizacije

Dva uspešna znanstvenika prof. Sulman iz Izraela in prof. Krueger iz ZDA sta preiskovala učinke ionske terapije na telo. Ugotovila sta, da se povečajo vitalne sposobnosti, da se zmanjšata frekvenca srčnega utripa in krvni tlak, da se zmanjša histamin v krvi, ki je presežni količini prisoten v primeru senenega nahoda, da se normalizirajo električni potenciali, povezani z osrednjim živčnim sistemom, da se pojavi normalizacijski učinek na endokrine žleze ter da se izboljša aktivnost vek.

Neposredno izboljšanje simptomov astme v kratkem času

Za astmo je značilna povišana raven histamina v krvi, medtem ko negativni ioni dokazano zmanjšajo njegovo prisotnost v krvi in s tem povezane spremljajoče učinke. Ob testiranjih, ki sta jih opravila prej omenjena znanstvenika, se je po desetih minutah negativnega ioniziranja nivo histamina zmanjšal za 30 % v krvi, za 42,5 % v plazmi, za 42,7 % v eritrocitih in za 72,3 % v trombocitih.

Postopek pri alergiji in bronhitisu je enak. Pri majhnih otrocih simptomi izginejo v prvem tednu, pri osebah, ki za tem trpijo dlje časa, pa je potrebnih 5 do 6 mesecev, vendar se nato pogosto zgodi, da se simptomi ne pojavijo več. Po neki ameriški raziskavi so pacienti, starejši od 80 let, ozdraveli po tridesetih in več letih prenašanja simptomov.

Slovenski proizvajalec IONEX je dal na trg najmanjši in najmočnejši ionizator zraka IONEX, ki ga alergiki, astmatiki in hipertoniki lahko nosite s seboj praktično povsod, v toplice, na delovno mesto, na obiske, da si olajšate simptome. Izberite svoj izdelek zdaj >>>

Dr. Mirjam Levstik Bravničar, dr. med., ugotavlja izboljšanje stanja alergikov in astmatikov ob prisotnosti negativnih ionov iz ionizatorja zraka IONEX.