Ionizator zraka IONEX ima široko paleto dokazanih učinkov na izboljšanje zdravja, med katere sodi tudi preprečevanje širjenja bakterijskih okužb. Ob intenzivnemu dodajanju negativnih ionov v zrak namreč le-ti nase vežejo bakterije in viruse, ki se ne morejo več prenašati, zaradi česar se občutno zmanjša število prehladov in prehladnih obolenj – gripe, angine in kašlja.

Kapljična infekcija nastane, ker je bakteriji omogočeno gibanje po zraku, saj se oprime lebdeče umazanije in potuje do človeka. Negativni ioni odstranijo vso umazanijo iz zraka, zato virusi in bakterije nimajo več “prevoznega sredstva” in padejo na tla skupaj z umazanijo, od koder se ne morejo ponovno dvigniti. V sončnem žarku, ki posije v sobo, ne boste več opazili lebdečih delčkov nesnage, saj jih bodo stoodstotno odstranili negativni ioni. IONEX je zmožen odstraniti tudi najmanjše, podmikrometrske rakotvorne delce saj in izpušnih plinov (0,01 mikrometra), ki jih ni mogoče odstraniti z ničemer drugim in se vztrajno nabirajo v pljučih, zaradi česar porast pljučnih bolezni tako velik.

Znanstven preizkus delovanja ionizatorja z osupljivimi rezultati

Za podkrepitev neposrednih učinkov delovanja ionizatorja je prof. dr. Isaac Barash z univerze v Tel Avivu naredil naslednji preizkus: v dve testni komori je napršil bakterijsko suspenzijo s stafilokoki in streptokoki. Eno komoro je ioniziral, druge pa ne. Po treh urah so iz prve komore izginile vse bakterije in virusi (bili so na tleh, od koder se ne morejo več dvigniti), zrak je bil popolnoma čist. V drugi komori pa so se bakterije sprijele v “grozde” oz. skupke bakterij, ki imajo še večjo moč. Negativni ioni torej predstavljajo učinkovito preventivo pred nenehnim nalaganjem bakterij v pljuča in pred infekcijskimi boleznimi, poleg tega pa iz zraka odstranijo tudi cigaretni dim, vonjave, prah, formaldehid, iztrebke pršic in vonjave.

Zagotovite si maksimalne učinke ionizatorja IONEX

Priporočamo vam, da IONEX postavite na višji prostor, da negativni ioni lahko zajamejo čim večji volumen zraka, saj ioni zaradi gravitacije padajo proti tlom in sproti čistijo nesnago, ki se ne more več dvigniti. Dizajn ionizatorja IONEX je izredno kompakten in meri le 11 x 5 cm (novi model) oziroma 12 x 9 cm (stari model), zato boste zagotovo našli prostor zanj, obenem pa je prijetna okrogla oblika lahko tudi okrasni element. Svetovni zdravstveni inštituti dokazujejo zdravilni učinek negativnih ionov na telo, saj ugodno vplivajo tudi na: živčevje, ker zmanjšujejo posledice stresa, dihalne poti, ker preprečujejo prehlade in prehladna obolenja ter težave pri astmi, bronhitisu in bolečine pri migrenah, ranah, opeklinah, delovanje ščitnice, vitalne sposobnosti in koncentracijo, zmanjšujejo raven histamina pri senenem nahodu in alergijah, uravnavajo srčni utrip in krvni tlak.

Izberite najboljšega na trgu – ionizator IONEX z ogljikovo ščetko.