Dejstvo je, da je v zaprtih bivalnih prostorih (doma, v službi) preživimo največ časa, pri čemer smo nevede izpostavljeni kroničnemu pomanjkanju negativnih ionov v prostoru. To se odraža na našem počutju, saj smo že po nekaj urah bivanja v prostoru utrujeni, zaspani, počasneje razmišljamo in se slabše odzivamo. Poleg tega se v zraku nahaja tudi ogromno mikrodelcev, ki povzročajo alergije, astmo in dolgoročno celo hujše učinke. Na srečo obstaja rešitev, ki je v svetu uveljavljena že več desetletij – ionizacija zraka.

Slovenski proizvod IONEX – eden najzmogljivejših ionizatorjev na trgu

Strokovnjaki za ionizacijo so naredili primerjalne analize in ugotovil, da so najbolje očistili zrak z ionizatorjem zraka IONEX z ogljikovo ščetko, saj je z največjim številom oddanih negativnih ionov odstranil vso nesnago, vključno s podmikrometrskimi delci, ogljikova ščetka pa zagotovo nikoli ne oddaja zdravju škodljivega ozona.

Z odstranjevanjem nesnage iz zraka se učinkovito prepreči njeno nalaganje v pljuča in ionizacija posledično predstavlja odlično preventivo pred infekcijskimi boleznimi. Delovanje ionizatorja IONEX je neslišno in učinkovito, naprava pa je priznana celo kot medicinski pripomoček za astmatike, alergike in hipertonike. Z metodo Leonardos – vdihavanjem negativnih ionov neposredno ob ogljikovi ščetki beležimo celo popolne ozdravitve alergikov, astmatikov in ljudi s povišanim tlakom.

Ionizator učinkovito odstranjuje tudi neprijetne vonjave

Ostanek vonjav po kuhanju je dostikrat neprijeten in v prostoru ostane kljub uporabi nape. Vonj je v bistvu sestavljen iz podmikrometrskih delčkov, ki odplavajo pod stropu in zaradi gravitacije počasi padajo proti tlom. Ravno zato je odlična rešitev ionizator zraka IONEX, ki podmikrometrske delčke obteži z negativnimi ioni, zaradi česar padejo na tla, od koder se ne morejo več dvigniti. Na ta način sto odstotno čistijo zrak.

Nov model ionizatorja zraka IONEX je prilagojen kuhinjam do te mere, da so njegove dimenzije zmanjšane na premer 11 cm in višino 5 cm, tako da ga je mogoče namestiti kamorkoli, odvisno od razgibanosti in razporeditve polic. Ionizator ne povzroča nobenega hrupa in porabi le minimalno (1,6W) električne energije (kar predstavlja le cca. 2,0 € na leto). Priporočljivo ga je postaviti na nekoliko višje mesto, da negativni ioni hitreje dosežejo vonjave pod stropom.

Neprijetne vonjave so velik problem tudi v kopalnicah, ki so poleg vsega še zelo primerno leglo raznih gliv, plesni in bakterij, saj slednjim vlažnost in primerna temperatura zagotavljata nemoten razvoj. Kadar zaidejo iz zračnika v kopalnice, povzročajo razne težave, od običajnih prehladov, do hujših oblik, ki jih povzroča bakterija Legionella pneumophila. Če je v zraku dovolj negativnih ionov, ki jih oddaja ionizator zraka IONEX, bodo le-ti takoj odstranili nevarno bakterijo na tla, od koder se ne bo mogla več dvigniti in za vedno se je boste znebili.

Imetniki IONEX kartice zvestobe in člani Lyoness nakupovalne skupnosti, pri naročilu vtipkajte kodo LYON10 in dobite 10% popust pri naročilu katerega koli modela ionizatorja IONEX.


Video predstavitev