Dostava

V Sloveniji izdelke dostavljamo preko pogodbenega partnerja DPD, kurirska in paketna distribucija, d.o.o. Za omenjenega partnerja smo se odločili, ker ima ugodno ceno in obenem pakete dostavlja zelo hitro in natančno.

Podatki o dostavi:

Podjetje, ki vrši dostavo:               DPD d.o.o.
Možnost sledljivosti pošiljk:         Da, vse pošiljke so sledljive
Možnost plačila po povzetju:        Da, plačate kurirju ob prevzemu z gotovino
Čas dostave:                                  Največ 2 dneva, šteto od dneva potrditve naročila, razen med vikendi in prazniki

Cenik poštnine, ki jo zaračunamo kupcu:

Strošek dostave pošiljke v Sloveniji ne glede na težo, skupno vrednost naročila ali kraj dostave znaša 4,00 € (z vključenim DDV), razen ob določenih akcijah, ko je poštnina brezplačna (plača jo IONEX d.o.o.).
V primeru pošiljanja izven Slovenije se poštnina zaračuna po ceniku glede na težo. V tem primeru predhodno nas kontaktirajte po mailu.

Dodatni stroški:

Pri prevzemu odkupne pošiljke se dodatna provizija za prenos kupnine se ne zaračunava!

Težave z dostavo:

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. 

Več informacij o pošiljkah:

Dostava na dani naslov se običajno opravlja med 8. in 16. uro od ponedeljka do petka, razen med prazniki. V primeru, da v času dostave ne boste prisotni, vam bo kurir pustil obvestilo o poskusu dostave. Pokličite ga na številko, ki je navedena na listku in se dogovorite za naslednjo dostavo. Ponavadi je na špediterskem listu napisana vaša kontaktna številka, razen če ste to izrecno odklonili, ter vas kurir pred dostavo kontaktira. Prosim, da nas obvestite v primeru, da dalj časa ne bi mogli prevzeti paketa.

Za več informacij o pošiljkah smo na voljo na telefonski številki 01 439 69 80, 040/19 13 13 ali na elektronskem naslovu ionex@ionex.si.