Vaša košarica je prazna.
×
Vaša košarica je prazna.

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 400€

14 DNEVNO VRAČILO

2 LETI GARANCIJE

100% VAREN NAKUP

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti določa pogoje in pravila za zbiranjein uporabo osebnih podatkov na naslednjih spletnih straneh:www.ionex.si, ionex-ionizers.com, ionex.eu ali na naših uradnih socialnih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in Youtube (“Socialni Mediji”) ali če opravite nakup izdelkov IONEX (“Artikli”) s spletnih strani IONEX, IONEX trgovin ali pri naših partnerjih in njihovih trgovinah ali spletnih straneh.

Z uporabo strani, registracijo uporabniškega računa, z interakcijo z nami prek socialnih medijev, z nakupom na spletni strani, s prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo na dogodke omogočite podjetju IONEX d.o.o., Slomškova 25, 1000 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v podjetju IONEX d.o.o. je ga. Lin Lukša, zaposlena v podjetju IONEX d.o.o. na delovnem mestu direktorice. Kontakt pooblaščene osebe: telefon 040 19 13 13, e-pošta: ionex@ionex.si.

Politika zasebnosti je bila nazadnje osvežena v juniju 2018.

1. Osebni podatki, ki jih zbiramo

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno in samo tiste, ki so za izvedbo namena nujno potrebni.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.
Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na seminar, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja, če gre za pravno osebo. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.
Ob nakupu ponavadi račun izdamo na ime in priimek, da zagotovimo strankam beleženje teka garancijskega obdobja za izdelke IONEX za primere, če stranke izgubijo račune in/ali garancijske liste. Če stranka ne želi posredovati svojih osebnih podatkov, je dolžna sama shraniti garancijski list in/ali račun, da lahko uveljavlja garancijo.
Pri naročilih, oddanih preko spletne trgovine, vsebuje račun tudi naslov za dostavo. Stranka lahko tudi registrira svoj račun, pri čemer potrebujemo ime, priimek, naslov za račun in za dostavo, e-poštni naslov ter telefonsko številko.
Pri oddaji aparatov v servis bomo potrebovali ime, priimek, konktaktno številko ali e-poštni naslov ter datum nakupa.
V primeru nakupa na obroke bomo potrebovali ime, priimek, stalni naslov, podatek o transakcijskem računu, banki, datum rojstva, telefonsko številko ter e-poštni naslov.

2. Namen zbiranja in uporabe osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

3. Pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe. Osebne podatke, ki se nahajajo na dokumentih, katere smo dolžni hraniti po zakonu, hranimo toliko časa, kolikor določa zakonodaja (npr. račune 10 let od datuma izdaje).

4. Posredovanje vaših osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov ter dodatna zaveza v aneksu k pogodbi o medsebojnem sodelovanju, s katerim se zavezujejo, da bodo varovali OP skladno z veljavno slovensko in evropsko zakonodajo.
Podjetje IONEX d.o.o. ima naslednje pogodbene obdelovalce osebnih podatkov:

  • Računovodski servis Marija Osterman s.p.
  • DPD, kurirska in paketna distribucija, d.o.o, član DPDGroup
  • TYKHE, trženje in marketing, Daša Lesjak s.p., odgovorna oseba: Peter Pupovac –spletne strani in tehnična podpora
  • EOS KSI, družba za upravljanje terjatev
  • SKB banka d.d.
  • Hitrost d.o.o. – serverji
  • Google – aplikacije in računi
  • Mailchimp – sistem za pošiljanje e-novic
  • Neoserv d.o.o. – serverji
  • Paymill GmbH – obdelava transakcij z bančnimi karticami
  • PayPal Inc. – obdelava spletnih plačil

5. Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vas lahko razlikujemo od drugih uporabnikov. Za podrobnejše informacije si preberite našo Politiko piškotkov.

5. Socialni mediji

Z interakcijo z nami preko Socialnih medijev (vključno s pridruženjem naši uradni Facebook strani, s sledenjem, komentiranjem, všečkanjem in drugimi vrstami interakcije) se strinjate, da komuniciramo z vami prek socialnih medijev in da procesiramo vaše osebne podatke, razvidne iz socialnih medijev, kot so npr. vaše ime, uporabniški profil, starost, interesi, fotografije, videoposnetki in ostali dokumenti, v kolikor so razvidni iz profila.

Vaša interakcija z nami lahko vključuje tudi primer, da pošljete preko socialnega medija vašo fotografijo ali video. Z interakcijo z nami prek socialnih medijev soglašate, da lahko uporabimo vašo sliko za namene, ki so določeni oz. opisani, ko ste poslali sliko.

Če želite, da prenehamo komunicirati z vami preko socialnih medijev, nam to sporočite na naš e-naslov ionex@ionex.si.

6. Shranjevanje vaših osebnih podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Vaši podatki o uporabniškem računu, podatkih za dostavo in o naročilih se shranjujejo na serverjih podjetja Neoserv d.o.o. 

Podatki o plačilnih karticah se procesirajo v procesnem centru podjetja PayMill GmbH.

Vaše osebne podatke so lahko posredovani na lokacijah izven EU ali jih lahko obdelujejo podizvajalci, ki imajo sedež izven EU, vendar jih lahko obdelujejo le v skladu z namenom, zaradi katerega so jim bili posredovani in za izpolnitev svoje obveznosti, s čimer so se pogodbeno zavezali. Z uporabo strani, trgovine in socialnih medijev se strinjate s tem, da posredujemo, shranjujemo ali procesiramo izven meja EU. Mi pa bomo zagotovili vse potrebne ukrepe, da bodo vaši osebni podatki na varnem.

6.1 Odstranitev ali popravek vaših podatkov

Kadarkoli želite ali je to potrebno nam lahko spročite vašo željo, da popravimo vaše osebne podatke ali jih izbrišemo. Izbrisali jih bomo, razen če nas zakonodaja ne zavezuje, da jih hranimo določen čas. Po izteku tega časa jih bomo izbrisali.

Vaše želje pošljite po e-pošti na naslov ionex@ionex.si s pripisom zadeve: Izbris ali popravek osebnega podatka.

7. Varnost vaših osebnih podatkov

Pri obdelavi osebnih podatkov IONEX d.o.o. skladno z uredbo izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, ki so oblikovani za učinkovito izvajanje načel varstva podatkov, kot je psevdonimizacija, šifriranje osebnih podatkov ter v obdelavo vključi potrebne zaščitne ukrepe, da se izpolnijo zahteve te uredbe in zaščitijo pravice posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki.
Tehnični in organizacijski ukrepi za zagotavljanje varnostni obdelave so podvrženi postopkom rednega testiranja, ocenjevanja in vrednotenja njihove učinkovitosti.

8. Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju IONEX d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: ionex@ionex.si ali po pošti na naslov: IONEX d.o.o., Slomškova 25, 1000 Ljubljana.
Vašo zahtevo bomo rešili čimprej, brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v 1 mesecu po prejemu zahteve. V nasprotnem primeru vas bomo obvestili o razlogih za neukrepanje in o tem, da imate možnost pritožbe pri informacijskem pooblaščencu RS.
Postopek pridobivanja informacij o stanju OP je brezplačen, razen če zahtevo po nepotrebnem vložite večkrat – v tem primeru se zaračunajo administrativni stroški (npr. za kopiranje, pošiljanje, …).

9. Otroci

Spletne strani so namenjene uporabnikom, starejšim od 13 let. Vse osebne podatke oseb, ki so mlajše od 13 let in nimajo dovoljenja staršev za uporabo strani, bomo izbrisali iz naših baz podatkov. Če menite, da držimo podatke takšnih oseb, nas prosim o tem obvestite.

10. Kontaktirajte nas

Vsakršno vprašanje, komentar ali željo glede politike zasebnosti prosim naslovite na skrbnike strank ali direktorico Lin Lukša na naslov: ionex@ionex.si, ali pisno na naslov IONEX d.o.o., Slomškova 25, 1000 Ljubljana.

 

Spletni piškotki

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.


Woocommer uporabljamo kot platformo za spletno prodajo. Za nakupovalno košarico in procesiranje naročil sta potrebna 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna za delovanje spletne trgovine in ne moreta biti izklopljena.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services