Zaper - naprava za odpravljanje parazitov

Zaper - naprava za odpravljanje parazitov

Zaper - naprava za odpravljanje parazitov

Šifra:ZAPER
Razpoložljivost:Na zalogi
  • Cena: 105.00€

  • Brez DDV:86.07€

Ste že slišali za ZAPER?  Vas zanima kaj dr. Hulda Clark priporoča v svoji knjigi "Terapija za vse bolezni"?

ZAPER je frekvenčni generator valov, ki odstranjujejo parazite iz vašega telesa s pomočjo vibracij. V vsakem telesu se nahajajo in širijo številni paraziti, ki so zdravju škodljivi.

Ste to vedeli? Gre namreč za mikroorganizme, ki jih težko odstranimo iz telesa, saj so zaščiteni pred toploto, zdravili, razkužili, ipd. S pomočjo revolucionarnega zaperja jih lahko popolnoma uničite. Dr. Hulda Clark v svoji knjigi "Terapija za vse bolezni" navaja kaj so paraziti in kako jih je mogoče odstraniti. 

Razvila je tovrstni revolucionarni zaper s pomočjo katerega odstranimo parazite iz telesa s pomočjo frekvenčnih valov. Frekvenčni valovi, ki jih spusti v telo slečejo parazitom zaščitni plašč in s tem omogočijo belim krvničkam, da uničijo parazite. Telo brez parazitov je osnovnega pomena za boljši imunski sistem, preprečevanje bolezni, bolečin nepojasnenega vzroka ter izboljšanje splošnega počutja. 

Postopek zapanja je preprost in popolnoma neboleč. Seansa traja vsega skupaj 61 minut, razdeljena pa je tako, da je 7 min vklopljeno (ročke držimo v rokah) - 20 min pavza (prekinemo tretma) - spet 7 min vklopljeno - 20 min pavza - 7 min vklopljeno = polna seansa (61min). Teh več ponovitev je potrebnih zato, da v prvi fazi uničimo parazite, nato pa v drugi in tretji fazi uničimo bakterije in viruse, ki so prebivali znotraj prvih parazitov.

Za ohranjanje zdravja dr. Hulda Clark priporoča uporabo zaperja enkrat tedensko, za ljudi s prehladom, gripo, ngino pa 3-4 krat na teden. Ob uporabi je možno začutiti "mravljince", ki švigajo po telesu. To je dober znak čiščenja parazitov iz telesa, saj jih ni mogoče odstraniti iz telesa z nobeno drugo metodo. 

Ker se zaper napaja z ustreznim napajalnikom, stranskih učinkov ni - takšna napetost je namreč prešibka, da bi vam lahko kakorkoli škodovala. 

Ta naprava je namenjena za posameznike za lastno uporabo. Prosimo, da ne uporabljajo nosečnice, ljudje s srčnim spodbujevalnikom, ljudje z epilepsijo in otroci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Oznake: Zaper, zapper